Arama sonuçları: *

1. F

Sadece mouse için mousepad önerisi

Düşük sens oynuyorum o yüzden büyük olması gerek sadece mouse için alacağım fiyatı da max 80 civarı olursa iyi olur şimdiden teşekkürler control mousepad olursa daha iyi olur
  2. F

Yardım İki gündür mouseta sanki ivme açık gibi geliyor fakat kapalı gözüküyor

Mouse'umda ivme açıkmış gibi geliyor mouse un uygulamasına da baktım fakat kapalı gecikme var sanki bununla alakalı farklı bir ayar varsa söyler misiniz. Anlamadıysanız yazın anlatayım derdimi
  3. F

Öneri Mousepad önerisi max 40 tl

Sadece mouse için olacak ve büyük olmasını istiyorum hala düzgün bir mousepad öneren olmadı en kısa zamanda almam lazım yardımcı olursanız sevinirim
  4. F

Öneri Max 40tl mousepad önerisi

Bütçem çok yok bu fiyata en iyi mousepad hangisi biraz büyük olursa sevinirim. Ama seccade gibi 90×40 olmasın.
  5. F

Öneri Uygun fiyatlı güzel bir mouse pad

Büyük olsun ama seccade gibi değil. Klavya koymayacağım sadece mouse koyacağım
  6. F

Öneri Fingertip / claw grip mouse önerisi

Max 250 tl
  7. F

Omen 600 kullanan var mı

Kullanan varsa birkaç soru soracağım
  8. F

Yardım Omen 600 alınır mı

G102 ile arasındaki fark nedir
  9. F

Yardım Hyperx pulsfire fps pro iyi mi

Palm grip için mouse arıyorum elim büyük
  10. F

Palm grip mouse önerisi acil

Bütçe max 330
  11. F

Yardım Stokta rival 300s bulamıyorum

Eğer stokta bulabilirseniz link bırakabilir misiniz? Veya güzel, önerdiğiniz, rival 300s'in fiyatı civarında palm grip bir mouse öneriniz var ise yazabilir misiniz
  12. F

Mouse un dpi ayarı için yardım

Ben rampage centaur almıştım ve mouse un programında gördüm 800 değilde 750 dpi var ilk defa görüyorum başka böyle mouse var mı yoksa ben mi bir yerde yanlışlık yapıyorum
Top Bottom