Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

2250-2500 TL mouse önerisi

Arkadaşlar selamlar, Valorant oyuncusuyum ve oyunu 800 dpi 0.4 sens ile oynuyorum. Elim 15 cm yani küçük bir el ondan dolayı büyük mouse bana sorun çıkartabilir. Aklımda VXE R1 Pro var şu an için boyutu güzel geldi ve MCU-sensör tarafı da düzgün gibi duruyor. Sizin öneriniz ne olur?
  2. UmutYiğit

ATK A9 vs VXE R1 SE+ (güncellendi)

VXE R1 mi ATK A9 Plus mı sizce elim 16 cm arkadaşlar.
  3. UmutYiğit

Vodafone fare garantisi hakkında

Arkadaşlar merhaba,ben fareyi vodafone üzerinden aldım. Razer Deathadder V2 serisinde hafiflik sağlamak için kullanılan plastik malzeme bazılarında esniyormuş ve maalesef benimki de o problemden muzdarip. Vodafone üzerinden garantiye yollayabilir miyim?
  4. UmutYiğit

Yardım Razer Deathadder V2 gövdesinde esneme var

Arkadaşlar ürünü alalı 3 gün oldu. Gövdesinde ufak bir esneme var 1-2 mm falan oynuyor sıkınca sizce iade ya da değişim yapmalı mıyım?
  5. UmutYiğit

750 TL'ye Deathadder V2 aldım

Arkadaşlar Vodafone'dan 750 liraya aldım sizce fiyat fazla mı?
  6. UmutYiğit

450 TL ye Steelseries Sensei Ten Alınır mı?

Arkadaşlar ürünü sıfır alacağım,sizce 450 TL ye alınır mı? Elimde fare var,al sata gider mi?
  7. UmutYiğit

Yardım Asus Armoury Crate cihaz seçince yükleniyor ekranında kalıyor.

Arkadaşlar sorunum yukarıda yazdığı gibi.Bu ekranda kalıyor.
  8. UmutYiğit

Asus TUF M5 Mouse Aldım

Arkadaşlar bu mouse ı aldım sizce iyi yapmış mıyım?
  9. UmutYiğit

Asus Tuf M3 kaç tl ye düşer?

Şu an 389 tl Gaming gecesinde kaç tl ye düşer?
  10. UmutYiğit

Redragon M808 Storm Hakkında

Hp omen 600 ve Katar Pro hariç bir dengi yoksa alacağım sizce almalı mıyım?(195 TL)
  11. UmutYiğit

Redragon M808 vs HP Omen 600

Arkadaşlar benim elimde aşırı terleme var bunun için az terletecek bir ürün arıyorum,hangisini almalıyım.
  12. UmutYiğit

Şok'a gelen mousepad alınır mı?

Arkadaşlar şok'a gelen mouse pad alınır mı? yakın bir zamanda HP Omen 600 ile kullanacağım
  13. UmutYiğit

Razer Deathadder Essential alınır mı?

Evet arkadaşlar aklımda bu mouseyi almak var 235 tl yi geçmeyecek şekilde farklı önerilerinize açığım(g102/20 haricinde)
  14. UmutYiğit

Cooler Master CM110 Alınır Mı?

Cooler Master CM110 210 tl lik bir mouse sizce bu fiyata alınır mı önerilerinizi bekliyorum bir diğer düşüncem redragon m808 storm hangisini almalıyım
  15. UmutYiğit

200 Tl mouse önerisi

Lütfen g102/203 önermeyin kendisini hiç sevmiyorum tip açısından.Aklımda redragon m808 storm ve m710 cobra modelleri var siz neler önerebilirsiniz (max 210 tl)
  16. UmutYiğit

Redragon mouse'lar alınır mı

Evet arkadaşlar redragon mouse'lar alınır mı sizce örnek olarak m808 storm,m711 cobra
  17. UmutYiğit

Redragon M808 Storm alınır mı?

Sorum yukarda olduğu gibi dostlar kendisi pixart 3327 sensör 200 ips ve 12.400 dpi alınır mı?
  18. UmutYiğit

Redragon M711 Cobra nasıldır?

sizce alınır mı,düşünceleriniz neler
  19. UmutYiğit

Redragon m710 mouse alınır mı

Soru yukarda dostlar sizce alınır mı https://www.hepsiburada.com/redragon-memeanlion-rgb-gaming-mouse-p-HBV00000IVYTK?magaza=MiniHome
  20. UmutYiğit

Mouse pad boyutunu ne kadar almalıyım

Arkadaşlar yakın zamanda bir mouse pad almayı düşünüyorum ama boyut konusunda biraz şüphem var 90x40 bir mouse pad mi tercih etmeliyim(masam büyük) hem klavyeyi hem mouse yi koymak için, bence estetik duruyor yoksa daha küçük bir mouse pad mi almalıyım not:lütfen ürün linki paylaşmayınız ürünü...
Geri