Arama sonuçları: *

1. K

Yardım 4K Klavye mouse mousepad Önerisi

Toplam 4K bütçem var (Ürüne göre esneme yapmaya çalışabilirim) Kroniği, sorunu olmayan güzel ürünler olsun istiyorum. mousepad 80*40 civarı bir şey arıyorum. mouse için kablosuz olmasını istiyorum ama pilli olmasın. (Delikl olursa tadından yenmez) Klavye Kablosuz tercihimdir ama kabloluda...
  2. K

1K mouse önerisi yardımı

Arkadaşlar merhaba 1k(Ufak oynayabilir 1.2K gibi) siyah renk kablosuz sorunsuz bi cihaz arıyorum.
  3. K

Kablosuz mouse önerisi

Arkadaşlar merhaba uygun fiyatlı kablosuz bir mouse önerisi arıyorum, alt kısım rgb aydınlatmalı olursa çok hoş olur. Bütçe 0-700₺ arası ama nekadar uygun okadar iyi
  4. K

Öneri 250-300 ₺ mouse ve mousepad önerisi

Dostlar merhaba bilgisayarımı yenilediğim için mouse + mousepadimi de değişmek istiyorum (gerçekten artık ömürlerini tamamladılar). Ben birkaç model baktım onlarında aşağıya atıcağım. Bir de Hepsiburada'dan yurtdışından eşya almak ne kadar mantıklı? Daha önce alan var mıydı? Ortalama kaç günde...
  5. K

Öneri mousepad hakkında çok kararsızım

Merhaba dostlar yakın zamanda bir mouse pad almayı düşünüyorum (Eskisi işini hakkıyla tamamladı) beyaz bir sistemim olduğu için beyaz bir mousepad arıyorum. Ürünlere bakarken beyaz renk bulmak zorken birde mousepadı hazır değiştirirken birde rgbli alayım dedim ama ürün çeşitliliği arasında...
Top Bottom