Arama sonuçları: *

1. damn2u

Kablosuz Mouse Önerisi.

Bütçe maksimum 2000 diyelim fakat ben olabildiğince uygun fiyatlı olan ürünü tercih etmek istiyorum. Öncelikle Razer Basiliks X Hyperspeed modelini kullanıyorum, malum hem büyük hem de pil ile kullanıldığından ağır bir mouse. Ayrıca baş parmağımı koyduğum yerde ki kauçuk resmen eridi gitti. Bu...
  2. damn2u

Mad Catz MOJO M2 Hk. Bilgisi Olan?

Başlık ve linkteki ürün hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca bu fiyat aralığında başka önerebileceğiniz ürünler varsa onları da yazarsanız memnun olurum. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCDY5DPK?m=A1M3V6CQWSVGLD&psc=1&aff_sub4=1
  3. damn2u

Kablosuz Mouse Önerisi.

Arkadaşlar öncelikle belirteyim çok fazla kablolu mouse geçmişim var, kablolu mouse kullanıpta kolay kolay memnun olmadığım bir model olmadı, seçimlerim hep iyi oldu fakat konu kablosuz mouse olunca nedense bir duvara tosladım. İlk deneyimim HP Omen Wireless modeli oldu, açıkcası macro atamada...
  4. damn2u

Gaming Wireless Mouse Önerisi

Konu başlığında yazdığım gibi, kablosoz/wireless gaming mouse önerisi arıyorum. Bütçe taş çatlasa 700 TL gibi düşünüyorum. Pil'i iyi giden ya da dahili pili olup şarj edilen tercihim. Arkadaşımda Rival 3 Wireless var fakat 12 saatte bir pillerini değiştiriyormuş.
Top Bottom