Arama sonuçları: *

1. LineaTurco

200TL kablosuz mouse?

200TL'ye kabllosuz mouse önerisi atar mısınız? Teşekkürler. @epica59 @Nightmare837 @zbabomen
  2. LineaTurco

Piyasadaki en iyi mouse sensörü?

arkadaşlar bu knuda bir rehber vardı fakat bulamadım sensörün razera ait olduğunu biliyorum ama hangi mouseler o sensöre sahipti aydınlatırsanız sevinirim.
  3. LineaTurco

Corsair katar pro vs Lenovo Legion pmw 3389 sensör

Arkadaşlar 2sinin tasarımına da okeyim fakat Lenovo Legion ki biraz değişik şu an 212 lira Legion büyük ihtimalle 160a 70e filan düşer dört dörtlük indirimde herhalde daha iyi değil mi katar prodan cevaplarsanız sevinirim. @zbabomen @epica59
  4. LineaTurco

Razer mamba elite vs Razer deathadder elite

Evet arkadaşlar öncelikle aliexpressteki indirimle alacağım aliexpressten razer alınmaz diyorlar çokk çakması varmış amqa abdullah abinin önceki videolarında verdiği linkten almayı düşünüyorum bir de acaba mamba elite mi daha iyi deathadde elite mi mamba elite 294 lira iken deathadder 221 tl...
  5. LineaTurco

Corsair katar pro vs g203 lightsync

Arkadaşlar öncelikler bu bime gelip satılan everestin büyük mouselerinden kullanıyorum yani elim bir tık büyük sonrasında lightsync 203 155 liraya indirimde olmasıyla birlikte Corsair katar pro itopyada şuan 170 lira Türkiye'ye özel fiyat internette araştırdığımda bununla ilgili net bir sonuç...
  6. LineaTurco

350 TL bütçe ile en iyi mouse hangisi?

Yeterince az tepkime istiyorum FPS oyunu oynıcam
Geri