Arama sonuçları: *

1. Emocan2214

Bilgisayarı kapattığımda ekipmanların ışıkları yanmaya devam ediyor

Resimde göründüğü gibi ışıklar yanmaya devam ediyor.Bu bir sorun yaratır mı kablolarını sokmelimiyim Not:Mouse tuşlarına basınca ışıklarını açıyor Klavyenin sadece üst kısmı yanıyor bilgisayar kapalıyken
  2. Emocan2214

Viper mini alınır mı

Daha önce mouse ile alakalı konu veya konular açmıştım ama bu sabah forumdayken missclick sorunu yaşayan birini gördüm sizce alınmalı mı herkesde bu sorun olur mu
  3. Emocan2214

Razer Deathadder V2 mini vs Razer Viper mini

Yukarıdaki iki mouse arasında kaldım aralarında çok fiyat farkı yok sizce hangisi alınır ve nedenini belirtirseniz sevinirim 1620537113 @Selman Karaa bir bilgin var mı bu konu hakkında
  4. Emocan2214

350 TL Hepsiburada'dan Mouse önerisi

Bütçem bu civarlarda Hepsiburada'dan olması önemli çünkü alacağım tüm şeyler orada var sadece elim 16-17 cm uzunluğunda mouse önerilerinizi bekliyorum Daha önce mouse önerisi istemiştim @RefX bir çok kez bana yardımcı oldu ancak şuan Hepsiburada'dan olması önemli benim için
  5. Emocan2214

Max 350 TL Mouse Önerisi

Elim yaklaşık 16-17 cm arasında bu bütçeye göre mouse önerir misiniz
  6. Emocan2214

350 TL mouse önerisi

Hyper X pulsfire Raid düşünüyordum ancak pahalanmış yine ortalama onun boyutlarında 350 TL bandında mouse önerebilir misiniz
  7. Emocan2214

Mousepad önerisi yapabilir misiniz

60 liraya falan büyük mousepad önerisi yapabilir misiniz
  8. Emocan2214

350 TL mouse önerir misiniz

Bütçem belirttiğim gibi 350 TL biraz oynama yapabilirim. Steelseries rival 3 Razer viper mini Logitech g203 Logitech g102 Bunlardan hangisi veya başka önerebileceginiz mouse var mı
Top Bottom