Arama sonuçları: *

1. ZorTİnaYtİ

Razer deathradder v3 pro almayı düşünüyorum alınır mk

Bu fiyata daha iyisi varmı
  2. ZorTİnaYtİ

HyperX Pulsefire Haste nasıldır sizce fiyatına değermi

HyperX Pulsefire Haste (beyaz) 499tl değermi sizce?
  3. ZorTİnaYtİ

Bütçem 500 600tl bu fiyat bandında en iyi mouse hangisidir

Bütçem 500 600tl bu fiyat bandında en iyi mouse ellerim normal insanlara göre birazdaha büyük şuanda kullandığım mouse razer deathadder mousenin orta tekerleği aşağı indirirken yukarı kaydırdığı için değiştiriyorum önerilerinizi bekliyorm
  4. ZorTİnaYtİ

Öneri 500 600 tl mouse öneri

500 600 tl mouse öneri
  5. ZorTİnaYtİ

Öneri 200 250TL FİYAT arasında mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar genelde fps oyunları oynuyorum çift tıklama sorunu olmazsa sevinirm şuanda rival 3 düşünüyorum itopyada 180tl bi yandanda gaming gecesini bekliyorum daha önce razer deathadder kullandım önerilerinizi bekliorum not :ellerim büyük
  6. ZorTİnaYtİ

200 300tl arası mouse önerisi

arkadaşlar ellerim büyük şuanda kullandığım mouse razer deathadder şu scrol tuşu sıkıntı çıkarmaya başladı nasıl düzeltirim onuda bilmiyorum o yüzden yeni mouse alayım diyorum fps oyunlar oynuyorum cs gibi çift tıklama gibi sorunu olmazsa sevinirm. 1656694372 *
  7. ZorTİnaYtİ

sizce bu ayın ürünlerinde ne olucak yada olucakmı ?

sizce bu ayın ürünlerinde ne olucak yada ayın ürünleri olucakmı ? yeni mouse almayı düşünüyorum fiyatı güzel bir mouse olursa hadi hayırlısı
  8. ZorTİnaYtİ

rival 3 kullanan varmı alınır mı??

rival 3 kullanan varmı alınır mı?? elimde razer deathadder var rival 3 ün fiyatı çok iyi alsammı bilemedim daha önce kullanmadım hiç
  9. ZorTİnaYtİ

steelseries rival 3 alınır mı? sizce?

ayın ürünü kampayasında 250tl ye düşmüş elimde razer deathadder var trendyoldan almıştm 175e sizce alınır mı? fiyatı çok iyi geldi
  10. ZorTİnaYtİ

Razer Deathadder vs Corsair Katar Pro

Arkadaşlar mouse alacağım ama daha once razer deathadder kullandim internet kafelerde falan elime iyi oturuyordu hissiyatı da güzeldi ama bu fiyata yakin corsair katarpro da var hangisi alayim sizce razer biraz eski ama genede guzel mouse bence
  11. ZorTİnaYtİ

100tl mouse önerisi..

100tl bütçem var malesef daha fazlası yok ama tabi 20 30 tl koyabilirim sıkıntı olmaz o kadar daha önce Dell MS116-BK ve logitech g300s kullandım
Geri