Arama sonuçları: *

1. I

Scorll tuşum bozuldu, silmek kapatmak istiyorum

Mouseumun scroll kısımı bozuldu dokunsam bile kafasına göre yukarı aşşağı yapıyor döndürünce falan hiç oynamıyor ekran neyse tamir etmek istemiyorum scroll tuşunu silmek istriyorum yani yazılımsal olarak scrollup ve scrolldown komutlarını silmek istiyorum çünkü süreki dokununca mouse'u...
  2. I

Corsair Katar PRO Nasıl Resetlenir ??

Corsiar katar pro satın aldım satın alalı 2 3 gün oldu dpi değiştirme tuşu çalışıyordu fakatar artık çalışmıyor internette bi kullanıcının mouse'a reset atınca düzeldiğini yazdığını gördüm bu mouse nasıl resetleniyor bilen var mı ?
  3. I

Steelseries Rival 100 VS Corsair Katar Pro

Hangi mouseun sensörü daha iyi (Corsair katar pro'nun sensör optimizayson problemi varmış doğrumudur?, sensör optimizayson problemi tam olarak nedir ? )
  4. I

Hp Omen 600 Reset özelliği kapatılıyor mu ?

İyi günler hp omen 600 almayı düşünüyorum, inceleme videolarını izlediğimde şunu farkettim mouse 1 ile mouse 2 butonlarına aynı anda basılı tuttuğumuzda DPI reset atıyormuş bu özelliği yazılımdan kapatabiliyor muyuz %100 emin olan biri yanıtlarsa sevinirim
  5. I

iyi mousepad nasıl anlaşılır

iyi mouse pad ile kötü mouse pad arasındanki farkı nasıl anlaram neye bakmam gerek ?? 100tl altı önerilerinizi bekliyorum (boy-40cm) (en-70,80,90)
  6. I

HP OMEN 600 VS MX518 VS CORSAİR KATAR PRO

Arkadaşlar selamlar, geçen gün kullandığım rival 100 mouse bozuldu ve yeni bir mouse almaya karar verdim forumda geçirdiğim kısa süre sonunda (neredeyse herkesin ve sadece); hp omen 600 mx518 corsiar katar pro mouselarını önerdiğini gördüm. Ben bir FPS oyuncusuyum benim için önemli olan...
  7. I

200 TL param var ne alim ?

Şimdi arkadaşlar ben FPS oyuncusuyum 200TL paraya alabileceğim en iyi performansı istiyorum, görünüş renk hiç umrumda değil ama sadece bana önerdiğiniz ürünü neden önerdiğinizi yazarsanız sevinirim 4 yıl steelseries rival 100 kulandım, dün bozuldu fiyatlara ve elimdeki paraya baktım tekrar rival...
Top Bottom