Arama sonuçları: *

1. X

Plastik kablolu mouse

Sa aga g403 hero aldım eskiden örgü kablolu idi şimdi plastik kablo üretimine geçmişler plastik kabloyada pek güvenemiyorum sizce iade etmelimiyim yoksa kullanmalimiyim
  2. X

Yardım Logitech g403 hero mouse siparişi

Merhaba arkadaşlar logitech g403 hero oyuncu mouse aldım ürün normalde örgü kablolu olması lazım bana plastik kablolu geldi ürünü değiştirdim gene plastik kablo geldi acaba ürün yenilendide yeni modelleri plastik kablomu yoksa satıcının ürünleri paso defolu mu yoksa ben mi çok şanssızım ne...
  3. X

500 tl ye mouse önerisi

Selamlar arkadaşlar 500tl bütçe var en iyi mouse hangisi bu fiyata (cs go gibi fps oyunlar için) NOT: G403 HERO aldım normalde ürün örgü kablo bana fabrika çıkışı plastik kablo denk geldi yaaa :D iadeye gönderdim
  4. X

Logitech g403 hero hakkında

Ben logitech g403 hero mouse aldım alamdan önce baya bi araştırma yapmıştım ürün örgü kablo olarak gözüküyordu bana ise normal kablo ile geldi neden acaba bi sorun olurmu
  5. X

Öneri Logitech G403 hero mu Steelseries rival3 mü ?

Merhabalar arkadaşlar mouse alacağım bütçem max 400 Gaminggentr de logitech g403 hero tam 400tl birde alternatif olarak 330tl ye Steelseries Rival 3 var hangisini almalıyım FPS oyunları oynuyorum özellikle cs go Birde yeni bir konu açmayayım diye 2. sorumuda buraya yazıyorum max 400tl ye...
  6. X

Mouse tutukluk yapıyor

Merhaba arkadaşlar 1-2 hafta önce 130tl ye Rampage smx-r50 Howl oyuncu mousunu aldım cs girdim düşük dp oynuyorum yavaş yavaş çevirince fareyi sorun yok ama hızlı bir şekilde çevirince mouse algılamıyor bırakın hafif tutukluk yapmayı direkt dönmüyor bu mouse da sorun olduğunumu gösterir yoksa...
Geri