Arama sonuçları: *

1. JaciRox

Yardım garanti daha alt modelle değişim yapiyor

Razer Deathadder v2 ürünümü garanti değişim olarak razer deathadder essential ile yapmak istiyor.Benim ürünüm onlarin dediği ürünün fiyatının 2 katından bile fazla ne yapmam lazim
  2. JaciRox

Yardım değişim yapmak istiyorum ancak stokta yokmuş

mousemi garantiye verdim değişim hakkı çıktı.mağazayı arayıp değişim yapmak istedigimde ürünün stokta bulunmadıgını söyledi.garanti firmasından mühadilini veya daha üst modelini talep edebilirsiniz dedi ne yapmam lazım?
  3. JaciRox

relaxed claw grip icin mouse önerisi

relaxed claw grip seklinde tutuyorum elim orta boyutta önerilerinizi bekliyorum
  4. JaciRox

relaxed claw grip icin mouse önerisi

max 1300 bütcem var.relaxed claw grip seklinde tutuyorum elim orta boyutta önerilerinizi bekliyorum
  5. JaciRox

fps icin mouse önerisi

valorant oynuyorum mouseum bozuldu eski mouseum razer deathadder v2 ydi.FPS için güzel fiyat performans mouse önerilerinizi bekliyorum bütcek 1k-2.5k ancak ne kadar fiyatı düşük olursa o kadar iyi olur
  6. JaciRox

razer deathadder v2 software

arkadaşlar razer deathadder v2 aldım razer software de aşağıdaki şeyler var hangilerini indireyim sadece razer ürünü deathadder v2 var chroma connect chroma studio chroma visuallizer razer cortex razer virtual ring light
  7. JaciRox

mousepad önerebilir misiniz max 250 tl

güzel mousepad önerebilir misin mousem razer deathadder v2
  8. JaciRox

Kaliteli Mousepad Önerisi

merhaba maksimum 400 tl olucak ama altında olursa çok daha iyi mousepad önerisi arıyorum mousem razer deathadder v2
  9. JaciRox

lol valorant icin mouse onerisi

merhabalar valorant lol gibi oyunlar oynuyorum mouse olarak razer deathadder v2 almayi dusunuyorum iyi midir daha iyi bi oneriniz var midir
  10. JaciRox

Logitech G403-G203- SS Sensei Ten- Deathadder V2/ Hangisini Tercih Etmeliyim?

merhabalar mouse almayı düşünüyorum bütçem max 900 tl dir şu mouseler arasında kaldim Logitech G403 Prodigy SteelSeries Sensei Ten Razer DeathAdder V2 Logitech G203 Prodigy valorant ve lol oynuyorum
Top Bottom