Arama sonuçları: *

1. Akif Erdem

1.5-2 Bin TL Mouse Önerisi..

Arkadaşlar herkese selam bir arkadaşıma mouse bakıyorum şu an. 1.5-2 Bin tl aralığında şu an alınabilecek en iyi kablosuz mouselar nelerdir önerilerinizi bekliyoruz
  2. Akif Erdem

1200 Tl Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar mouse bakıyoruz bir arkadaşa, max bütçesi 1000-1200 kablolu kablosuz farketmiyor ama kablosuz daha tercih edilir önerilerinizi bekliyoruz..
  3. Akif Erdem

Hyperx pulsefire haste kaça gider

Merhaba arkadaşlar yeni mouse alınca bu boşa çıktı ikinci elde kaça koysam gider acaba yedek skatezleri falan duruyor garantisi var 2 ay (HyperX Pulsefire Haste)
  4. Akif Erdem

AJ 159 pro skatezleri nasıl olmuş?

Merhabalar arkadaşlar wraithten aldığım x-raypad skatezleri taktım az mı gelmiş nasıl olmuş birde şu sensörün altındaki eski skatezi sökeyim mi?
  5. Akif Erdem

X-Raypad Obsidian nasıldır??

Merhabalar arkadaşlar aj159 pro için aldım bunu mousepadde(glorius element ice) yeni sipariş verdim nasıldır acaba yanziyle arasında kalmıştım bu daha mı iyidir...
  6. Akif Erdem

Skatez hakkında acil yardım

arkadaşlar ikisi arasından veya önerdiğinizi seri sipariş geçeceğim yardım lütfen teşekkürler. https://wraithesports.com/products/x-raypad-obsidian-universal-donuts-mouse-skates-kirmizi?_pos=2&_psq=x-&_ss=e&_v=1.0#loox-review...
  7. Akif Erdem

AJ159Pro Skatezleri çok mu kötü?

Merhabalar arkadaşlar, mouseyi 3-4 gündür kullanıyorum, mousepad sipariş ettim glorius element ice ismi bu farenin stok skatezleri gerçekten çok mu kötü dert edilecek kadar? Eğer öyleyse esp yanzi almayı düşünüyorum ama wraithte çok saçma 90 tl kargo ücreti alıyor alınmalı mı yanzi çok mu...
  8. Akif Erdem

Mousepad önerisi 500 tl

Merhabalar mousepad arıyorum. 70x30 olursa iyi olur ama fp diyorsanız boyut farketmez. Skatezde alacağım. Hızlı gelmesi önceliğim (yd öncelik değil) İkisi için 900 tl bütçem var mousem aj159 pro stock skatezle duruyor şuan
  9. Akif Erdem

AJ159PRO Hakkında Yardım

Merhabalar arkadaşlar, temudan 740 TL’ye beyaz aj159 pro sipariş ettim.Bu mouse nasıl sizce kullanılır mı skatezleri iyi mi? Bende hyperx pulsfire haste var. Ayrıca bu mouse hz işi nasıl oluyor anlatabilecek var mı işlemci ve monitörle alakası varmış sanırım? (Mousenin bir kroniği falan var mı...
  10. Akif Erdem

Hyperx Pulsefire Haste Scroll çalışmıyor(garanti kapsamı?)

Arkadaşlar bilgisayarda geziniyordum öyle twitter falan pcnin başından kalktım geri geldim scroll 3 aşağı 1 yukarı yapmaya değişik değişik tepkimelerde bulunuyordu bir zaman sonra hiç çalışmamaya başladı,üfledim içini falan temizlemeye çalıştımda ama olmadı hala çalışmıyor mediamarkttan...
  11. Akif Erdem

Hyperx Pulsefire Haste Alınır Mı?

Bütcem 750 tl bugun alacağım yada yarın mediamarkt/vatana gidip deneyip alacağımn bu bütceye daha iyisi varmı tutuş şeklim palm grip elimin uzunluğu 18 cm genişliği 8,5 cm...
  12. Akif Erdem

500-600 TL Mouse Önerisi

Klavyemi Kulaklığımı herşeyimi aldım sadece mouse eksiğim kaldı. Mouseyi oyun için alacağım 500 tl bandında cs/valorant için f/p mouse bakıyorum. elim orta-büyük kategoride viper mini küçük gelir galiba.
  13. Akif Erdem

500 TL Mouse Önerisi

Merhabalar arkadaşlar. 500 TL'ye mouse bakıyorum. Oyun için kullanacağım marka takıntım yok bu fiyata en iyisi hangisi ise o olur kablolu,kablosuz fark etmez şimdiden herkese teşekkürler.
Geri