Arama sonuçları: *

1. Lewift

Razer Deathadder V2 / Zowie EC2 hangisi alınır ?

Yakın zaman içerisinde bu mousedan birini almayı düşünüyorum kimileri 3360 sensörün üzeri fark etmez diyo kimileri focus+ fark ediyor diyo hangisini önerirsiniz ?
  2. Lewift

Zowie EC2 alınır mı?

Zowie EC2 mouse almayı düşünüyorum elimin uzunluğu boy:17 en:9 olmak üzere bu mouseyi önerir misiniz? yada önereceğiniz başka bi mouse varmı şuan kullandığım mouse razer basilisk v1 o yüzden ergonomik bi mouse düşünüyorum sizin önerileriniz nedir
  3. Lewift

Glorious model d mi yoksa Endgame gear XM1R mı?

Arkadaşlar mouse yenilemeyi düşünüyorum da Glorious model d mi önerirsiniz yoksa biraz daha bekleyip Endgame gear XM1r mı alayım ?
  4. Lewift

Glorious model o mu yoksa model d mi ?

Glorious model o almayı düşünüyordum fakat ergonomi açısından sağ el için model d nin daha iyi olduğunu duydum siz hangisini öneriyorsunuz ?
  5. Lewift

Glorious model o mu yoksa model d mi ?

Bu iki mouse'dan birini almayı düşünüyorum ama hangisi olması gerektiği hakkında arada kaldım model o nun kablosundan dolayı bozuk çıkması olayıda bi tırstırmadı değil sağ el kullanıyorum sizin öneriniz nedir ?
  6. Lewift

Glorious model o alsam sorun yaşarmıyım

Glorious model o almayı düşünüyorum fakat arkadaşımın yaşadığı scroll bozulması çift tıklama gibi hatalar yüzünden vazgeçmeyi düşünmedim değil eğer kullanan varsa bu tarz sorunlar yaşayıp yaşamadığını söyleyebilirmi.
Geri