Arama sonuçları: *

1. yigitern

Zowie fk1 alternetifi

Yaklasık 2-3 haftaya kadar zowie fk1 kullandım(3yıl) ve gerçekten mükemmel bir mouseydi fakat fiyatları uçtuğu için tekrar alamıyorum elime oturuşu hissiyatı mükemmeldi benzeri alternetif önerisi olan varsa yazabilrmi bütçe 300
  2. yigitern

ZOWİE FK1 STEELSERİES SENSEİ TEN BENZERİ

Şu anda zowie fk 1 kullanıyorum ondsn öncede sensei ten kullandım bunlara benzer mouse modellerini atarmısınız kalıpları kıvrımlı olmazsa cok iyi olur benin icin 1690323304 Steelseries kinzu serisi de bir örnek
  3. yigitern

SteelSeries QCK Heavy Medium 2020 Edition ölçüleri?

SteelSeries mouse pad almak istiyorum 30x30 35x35 gibi bir ölçüsü varmıdır yoksa daha mı küçüktür?
  4. yigitern

Hangi Mouse'u kullanıyorsunuz ?

Hangi mouseyi kullanıyorsunuz ? Memnunmusunuz ? Kullandığınız Mouseyi önerir misiniz?? Fotoğraflarla beraber bekliyorum cevaplarınızı. Ben Zowie fk1 Kullanıyorum ve gerçekten gerek yapısı olsun gerek ağırlığı olsun ilk kullandığımda tam olarak bana özel üretilmiş diye düşünmüştüm :p:D
  5. yigitern

Mousepad önerisi yapabilirmisiniz ?

100tl gibi bir bütcem var klavye ile kullanmıyacağım speed mouse pad istiyorum bildiğiniz varsa önerilere açığım
  6. yigitern

Bloody a90 Click kauççukları

Şu kısımlardaki kauççuklar söküldü bazı videolarda görüyorum buraya siyah bir şey yapıştırıyorlar onlar çözüm olur mu ve nereden temin edebilrim
  7. yigitern

90x40 Mouse Pad Kullanan ?

90x40 Mouse Pad kullanan arkadaşlar bi masasının fotoğrafını atabilir mi ? ona göre alacağım da
  8. yigitern

Steelseries kinzu v3

DPİ 250 ve katları şeklinde artıyor 850 dpi oynuyorum fakat 1000 oluyor artış şeklini değiştirmenin bir yolu var mı
  9. yigitern

Yardım SteelSeries Rival 110

SteelSeries Rival 110 Scroll Tuşum kırıldı ve temin edebileceğim bir yer bulamıyorum bildiginiz varsa verebilirmisiniz ?
  10. yigitern

Yardım SteelSeries Rival 110 Scrol Whell

Steelseries rival 110 mousemin scroll tuşunun çubuk kısımı kırıldı yapıştırmak istedim fakat tam ortalayamadığım için olmadı aliexpres v.sde aradım fakat bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim
  11. yigitern

SteelSeries Rival 110

SteelSeries rival 110 orta tuşum kırıldı yedek parça temin edebileceğim bir site var mı aliexpres dışında
  12. yigitern

SteelSeries Rival 110 Scroll whell

SteelSeries Rival 110 Scroll tuşumun çubuk kısmı kırıldı yedek parça temin edebileceğim bir site var mı aliexpress dışında 60-70tl gibi fiyatlar var daha ucuza bulabilirmiyim veya tamir etmemin bir yolu varmıdır
  13. yigitern

200tl Kablosuz mouse

Yaklaşık olarak 200tl bütçem var ve kablolardan boğulmak istemiyorum bu fiyata alınır mı ? https://www.trendyol.com/rampage/smx-r20-specter-kablosuz-siyah-gokkusagi-renk-ledli-sarjli-gaming-oyuncu-mouse-p-39691027?boutiqueId=558774&merchantId=324069
  14. yigitern

Steelseries rival 300 CSGO Sol Tık Sorunu

Selamlar,bugün çok ölü bir fiyata SteelSeries Rival 300 CS:GO aldım 60TL'ye fakat mousenin bir takım sorunları var sol tıkı ara sıra double click yapıyor fakat bu sorunu altındaki switch'i değiştirerek aşabilirim asıl sorun mouse oyunlarda,masaüstünde arasıra takılıyor ve mouse ile masaya hafif...
  15. yigitern

Mouse önerisi yaparmısınız

150-200tl Bandında SteelSeries Sensei ten veya Zowie EC1 tarzı sade minimalist ve orta boyutlarda bir mouse arıyorum öneri yaparsanız sevinirim
Geri