Arama sonuçları: *

1. D

Yardım 1500 TL mouse önerisi

1500 civarı mouse önerisine ihtiyacım var. Wraith R1 se+ düşünüyorum sizce?
  2. D

Logitech g402 alınır mı

Arkadaşlar 1k bandında 3 asagı 5 yukarı olabilir ne onerirsiniz ne alınır
  3. D

Yardım m3 vs vxe r1 vs razer mouse

Arkadaşlar mouse alcağım Darmoshark m3 wireless vs VXE R1 wireless pr/pro max hangisi daha iyi olur gibi modelleri vs razer v2 x hyperspeed. hangisini almamı tavsiye edersiniz hepsi ortalama aynı fiyat zaten. Birde bunları kablolu şekilde de kullanabiliyor muyum ?
  4. D

Yardım Gaming Gecesi Asus Tuf m3 II alınır mı ?

Şuan da gaming gecesinde indirimde olan tuf mouse alınır mı ? mouseuma rtık calısmamaya basladı ve fiyatı da gayet iyi gözüküyor ne dersiniz alınır mı ?
  5. D

Öneri Gaming Mouse f/p önerisi

Asus tuf m3 mouseum vardı ömrü doldu artık , belli bir bütçem yok ama parasına göre iyi , fp bir mouse tavsiyeniz var mı
  6. D

Trendyol max 320 lira fps için mouse

trendyol olma sebebi paranın hepsi trendyol cüzdan da fps oyuncusu için mouse önerileinizi beklıyorum
  7. D

g402 vs rival3 vs deathadder essential vs viper mini

300 lira bütçeyle hangi mouse daha iyidir ? çok iyi derseniz biraz daha bütçe çıkabilirim. FPS oyuncusuyum 1659951695 fingertip tutuyorum
  8. D

Kaliteli mouse önerisi

Merhaba elimde 2.5 senelik bir asus tuf gaming m3 mouse var ve artık ya kablodan yada optikten gidip gelmeye basladı sorun cıkarıyor. Garanti de 2 yıllık olduğu için yapacak bir şey kalmadı. FPS oyunları odaklı kaliteli bir mouse önerisi alabilirim. 200 lira bütçem var ama 50-100 liraya...
  9. D

500 liraya Kulaklık ve Mouse önerisi

Merhaba foruma baktıgımda 500 liraya ya klavye mouse kulaklık yada bunlardan sadece 1 tanesini soranlar olmuş. Bana bu ikisini toplam 500 liraya önerebilecek var mı ? bütçenin altı veya birazcık üstü sorun olmayacaktır. Her türden oyunu oynuyorum , teşekkürler.
Geri