Arama sonuçları: *

1. Salu

Bi̇me Sensei Ten Geliyor

İnternette en ucuz 720 küsür bimin afişinde 595 tl ye gördüm alınır
  2. Salu

Yardım 500 Tl mouse Önerisi

Arkadaşım 500 TL'ye mouse arıyor Önerebileceğiniz mouselar var mı ? sensörü iyi olan,yazılımı olan,uzun tık ömürlü kaliteli mouse arıyoruz şimdiden teşekkürler 1655924998...
  3. Salu

Yardım 250 Tl mouse öneriniz var mı ?

Arkadaşlar arkadaşım için mouse arıyorum max bütçe 250 tl csgo pubg gibi oyunlar oynuyor tutuşu palm suanda kampanyada olan veya bildiğiniz iyo mouse var mı ? 1641058400 Gamepower ursa kullanıyordu internet kafede ona göre elinin boyutunu anlayın
  4. Salu

Yardım Fps oyunları için mouse önerisi arıyorum

Arkadaşlar bir türlü mouse bulamadım Elim 18.5 19 cm tutuşum palm Bütçem 350 tl Tasarımı iyi olmalı Ne aşırı ağır olsun ne de çok hafif olsun ağıra yakın olsa iyi olur hp omen rector önermeyin hoşuma gitmedi eğer kaliteli bir mouse olursa 400 tl yede çıkabilirim. Steelseries ve razer var...
  5. Salu

250 tl Mouse önerisi ve el ölçüsü

mouse bakınca elim büyük mü orta mı diye karar veremiyorum elim bilek başlagıcından 20 cm. büyük mouse lara bakmam lazım ama bir türlü bulamıyorum 200 tl bütçem var hepsiburadaki indirim dahil yani 250 tl mouse olsa iyi olur ama bulamıyorum hp omen reactor kafama yattı ama uygun mudur acaba fps...
  6. Salu

Mousepad önerebilir misiniz??

70×30 olsa iyi olur çok kaliteli olmasına gerek yok orta olsun bütçe max 50 tl
  7. Salu

Mouse önerisi istiyorum

Beyler bütcem 200 250 tl arası hp omen serisi hariç önerebileceğiniz mouse var mı cs pubg valorant gibi oyunlar için. sensörü iyi olsun sol tarafındaki macro tuşları rahatsız etmeyecek şekilde olsun elim 18 cm civarı tam oturacak mouse arıyorum
  8. Salu

Hp omen 600 kullanan bakabilir mi ?

En düşük 800 dpi gösteriyor videolarda 400 yapabiliyormuyuz programıyla
  9. Salu

Hp omen 600 de 400 dpi yapma

Hp omen 600 alacağim fakat 400 dpi da oynuyorum mouse u inceleme videolarında en düşük 800 dpi ve üzerinin renklerini gösteriyor 400 dpi yapamıyormuyuz kullanan var mı ? ve programla halledebilirmiyiz ?
  10. Salu

HP OMEN 400 VS 600 hangisi ?

Hp omen 400 almayı düşünüyorum fiyatı hepsiburada indirimiyle 130 tl ye düşüyor Hp 600 ise 220 tl arada 90 tl var. 90tl ye değer mi sizce yoksa cs de beni götürür mü hp omen 400 Ve son soru hp nin başka hangi mouse unu önerirsiniz ?
  11. Salu

Corsair M55 mouse alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar bu mouse u gördüm hepsi burada indirmiyle 200 tl ye geliyor normalde 250 tl nasıl kullanan var mı güzele benziyor tek sıkıntı sağ taraftaki macro tusları serçe ve yüzük parmağını rahatsız eder mi sizce sol taraftaki iyi ama sağ taraftakiler sorun gibi rengide beyaz o da güzel...
  12. Salu

300 TL FPS Oyunları İçin Mouse Önerisi

Arkadaşlar csgo valorant gibi oyunlar oynuyorum 200-250 tl arası mouse arıyorum tutuşum palm. Elim 1620695371 18 cm yandaki macro tuşları basparmağımı rahatsız etmemeli çok ufak olsa iyi olur razer miniyi istemiyorum kücük gelir diyorlar önerileriniz nelerdir bütce 300 e kadar
  13. Salu

Asus TUF Gaming M3 Mouse Alınır mı?

Bu mouse alınır ? mı 185 tl ye geliyor kullanan var mı rahatmı yandaki tuşlar parmağı rahatsız ediyor mu veya bu fiyatlarda önerbileceginiz mouse var mı ? 230 250 tl arası
  14. Salu

FPS OYUNLARI IÇİN MOUSE

Bütçem 200-250 arasıdır. Csgo valorant gibi fps oyunları için mouse arıyorum tutuşum palm Mouse yanıdaki macro tuşları baş parmağımı rahatsız etmemeli
Top Bottom