Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

Uygun Fiyatlı Razer DeathAdder V2

Eğer bu konudan açıldıysa affola dostlar. Güzel bir indirim haberi olduğu için paylaştım bunu. Bayağı uygun. Bu mouse u almak isteyen, kararsız kalan, araştıran varsa eğer hemen kapsın derim. Kendim 500 liraya aldıktan sonra bu fiyata görmekte koydu biraz. İndirim kuponunu kullanarak 429 liraya...
  2. Margot Robbie

Razer Mouse um Hatalı mı?

Arkadaşlar Razer Deathadder Elite mouse um az önce geldi. mouse un üstünde ki 2 tuş sanki içe göçük hissiyatı veriyor gibi. Fotoğraflarda da görürsünüz. Elite sahibi olan varsa kendi mouse uyla karşılaştırma yapabilir mi?
  3. Margot Robbie

Razer Deadhadder Elite hakkında sorum var.

Arkadaşlar ürün yorumları okurken gördüm. Deadhadder elite in sol tıkı deadhadder v2 den daha sert demiş bir kaç kişi. Bu aklıma takıldı. İkisinden birini alıcam. Elite düşünüyorum. Böyle bir şey var mı?
  4. Margot Robbie

Yardım Razer mouse aldım. Yapmam gereken bir şey var mı?

Arkadaşlar Deadhadder v2 mini aldım. İlk olarak yapmam gereken bir şey var mı? Kurmam gereken bir driver veya program var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Margot Robbie

Razer mouse alacağım. (ÇÖZÜLDÜ)

Gençler Razer'in Deadhadder v2 mini mouse unu alıcam lakin bu isimde iki model var. En ucuz Trendyol da var şuan sanırsam. Adama sordum hangisi gelir diye. Adam da satıcıya bağlı dedi. Ben üstteki fotoda olan tırtıksız modelinden istiyorum. Üstteki mouse u kullanan varsa nereden aldığını...
Top Bottom