Arama sonuçları: *

1. hamzacolk

Corsair’lerden hangisini tercih etmeliyim ?

bu iki mouse arasında gidip geldim bir tanesi güzel indirimde diğerinin normal fiyatı ama durusu daha iyi gibi geldi siz ne dersiniz ? ürünler...
  2. hamzacolk

Steelseries rival 3 kablolu optik sorunu.

mouseyi aldığım günden beridir ani çevirişte dönmüyor takılıyor. Dün farkettim gta 5'te böyle olmuyor ama valo cs de durum böyle aldığımdan beridir. Garantisine yollamadan benim yapabileceğim bir şey var mı ? 1674038843 bilgisi olan yok mu ??
  3. hamzacolk

Yardım Fps oyunlarında mouse ani dönmede takılıyor

daha yeni steelseries rival 3 aldım ve ilk oyundan (valorant) ani dönüşlerde takılıyor sebebi veya çözümü nedir acaba ? arkadaşlar aynı mousepad de başka mouse denedim olmadı. Çözebileceğim birsorun mu geri göndermem gerekiyor mu ?
  4. hamzacolk

hangi mouseyi almalıyım ?

Üç mouse arasında kaldım hangisi daha iyi olur ? daha uzun ömürlü olur ? başka tavsiyeleriniz var mı ? normake tuf m3 alacaktım indirimine yetişemedim. XPG Infarex M20 https://www.incehesap.com/xpg-infarex-m20-kablolu-gaming-mouse-fiyati-45354/ SteelSeries Rival 3...
  5. hamzacolk

200TL civarı Mouse önerisi

hazır indirimler varken bu fiyatta mouse önerileriniz nelerdir ? kullandığım logitec g300s kendi kendine bağlantıyı kesmeye başladı.. önceki konulara fiyatlar değiştiği için bakmıyorum.
  6. hamzacolk

Elim çok terliyor nasıl çözüm bulabilirim ?

Kullandığım mouse Gamepower Bane. Aslında el tutuşum için çok güzel bir mouse fakat elim çok terliyor habire siliyorum elimi. Bunu nasıl önleyebilirim? mouse tutuşum mouseyi tamamen kavrayarak tutarım. Herhangi bir ürün ya da bir çözümüm var mı bu durumun yoksa mouse ile alakalı mı ?
Geri