Arama sonuçları: *

1. M

500 TL civarı büyük eller için F/P Mouse Önerisi

Logitech g102 var bende içini açmaya çalışırken altındaki etiketi kötü bir şekilde söktüm parçalandı şimdi de mousepad'e sürtüyor. Şöyle büyük eller için uygun fiyatlı bir fare önerir misiniaz. Hatırladığım kadarıyla bu fareyi ilk aldığım zaman küçük gelmişti ama bir şekilde alışmıştı elim...
  2. M

60 CM mousepad önerisi

mousepad almayı düşünüyorum da parasına göre ne kadar farkediyor bilmiyorum 100 lira civarına 90x30 mousepadler var çok güzel ama masaya uymuyor. Benim çekmecenin genişliği 63 cm piyasa da genelde 70 cm genişliğinde ürünler var resimde parmağımın olduğu yere kadar 70 cm. Acaba diyorum 70 cm alıp...
  3. M

Mouse Pad Önerisi Max 100 TL

Arkadaşlar Logitech G G102 Prodigy Mouse siparişi verdim şimdi sıra geldi mouse pade max 100 liralık bir mouse pad almak istiyorum gözüme çarpanlar şunlar https://www.hepsiburada.com/razer-goliathus-oyuncu-mousepad-25-x-29-cm-p-HBV00000QQBSR...
  4. M

Game Booster M626 Titan vs Logitech G G102 Prodigy

Bu iki mousedan birini almayı düşünüyorum. Bileğimden orta parmağımın ucuna kadar yaklaşık 20 cm büyük bir elim var. M626 için büyük el için gayet güzel diyorlar. G102 ne kadar büyük bilmiyorum Game Booster M626 Titan Logitech G G102 Prodigy
  5. M

Max 250 TL Gaming Mouse + Mousepad Önerisi

Arkadaşlar şuan kullandığım Everest DLM 355 modelini yaklaşık 4 seneden beri kullanıyorum artık eskidi düzgün basmamaya başladı sağ tıkı. Mousepad ise bilgisayarcıdan aldığım 15 liralık dandik bir mousepad. Herhangi bir RGB takıntım yok kaliteli olsun yeter 1,94 boyunda olduğumdan ötürü elim...
Geri