Arama sonuçları: *

1. oaK´

Çözüldü✓ Ajazz 159 pro hz ayarı bozuk

hocamlar mouse bugün elime geldi siteden test yaptım max 965 gördü 1kda 2k 4k ve 8k hz de test yaptığımda 600 anca görüyor driver kurulu
  2. oaK´

Bluetooth destekli gaming mouse onerisi

Hayirli bayramlar, macte ve windowsta kullanmak için bir mouse ariyorum. 2 farkli mouse kullanmak kafami karıştırıyor ve konfora alisamiyorum. Sizce bu linkte ki mouse bu problemimi cozer mi? Valorant oynuyorum macte ise tadarim programları kullaniyorum...
  3. oaK´

kablosuz mouse önerisi?

Fareyi hızlıca kaydırdığım vakit imleç hareket etmektense olduğu yerde kalıyor. Sanırım sensörden dolayı. Kablosuz önceliğim ancak kabloluda olur. Böyle durum yaşatmayacak f/p bir mouse arıyorum önerisi olan var mı? Bütçem belli değil ancak 1k dan fazla olmasın 400-500 bandında olursa daha iyi...
  4. oaK´

mouse u ucuza mı sattım?

arkdşlar bende logitech g305 var 1 yıldır kullanıyorum, bugün 700tlye sattım, yani daha kargolamadım da satışı onayladım. Ucuza mı gidiyor?
  5. oaK´

Ekipmanlarımı ne kadara satabilirim?

Arkadaşlar masaüstü pc mi satıp macbook a geçtiğim için ekipmanlarım artık işime yaramıyor, bu yüzden satmak istiyorum. Klavye: redragon k631 pro kablosuz (düzenli bakımını yaptım sorunsuz çalışıyor kgf tam) mouse: logitech g305 (düzenli bakımını yaptım sorunsuz çalışıyor kgf tam) Kulaklık...
  6. oaK´

max 300 tl mouse önerisi

tostlar max 300 tl olacak şekilde mouse önerisi gerekiyor arkadaşım için lazımmış kendisi tasarımcı ergonomi önde olan bi model olursai iyi olur sanırım
  7. oaK´

Bluetooth mouse önerisi

şuan logitech g305 kullanıyorum ancak laptopum için bluetooth özelliği olan bir mouse gerekiyor max bütçem 1k.
  8. oaK´

Logitech g305 grip tape hakkında

Selamlar, elim terlediği için mouse yapış yapış oluyor ve elden kayıyor, wraith de satılan g305 için olan grip tape i alırsam bu sorunum çözülür mü? 1685655448 https://wraithesports.com/products/wraith-armor-grip-tape?variant=40908257165505 şu eleman
  9. oaK´

Öneri Bu mousepad alınır mı iyi midir?

https://www.hepsiburada.com/game-x-4xl-120-60-siyah-oyuncu-mousepad-pm-HBC00002QSCBD büyük mousepad lazımda daha ucuza var mıdır bunu bulabildim daha büyük olabilir sizin bildiğiniz varsa maks bütçe 150-200 fln ancak daha ucxuza varsa o da olur
  10. oaK´

Yardım Kendi faremi üreteceğim 3d printer önerisi

Markalara teklif yolu ile sponsor olmaları için mail ileteceğim ancak hangi ürün için sponsor olmalarını isteyeceğimi bilemiyorum. Mouse, klavye gibi ekipmanların 3d basımı için nasıl bir 3d printer önerirsiniz...
  11. oaK´

Zarar vermeden mousepadimi nasıl temizleyebilirim?

Beyler bende porge 90 40 mousepad var ve kalıcı lekelere sahip çamaşır makinesine attım kaç kere lekeler çıkmadı, nasıl bi yol izleyebilirim? Aklıma kumaş boyası ile boyamak geldi ancak sonradan boya çıkar mı veya boya tutar mı bilmiyorum. Ek olarak kumaş boyası ile yaparken kaynatmak...
  12. oaK´

Yardım İmleç droplanıyor

bende logitehc g305 mouse var, eskiden de vardı bu sorun ama şuan sürekli oluyor kullanamıyorum nerdeyse. Sorun şu, Mouse padimi dikey kullanıyorum, sağ taraflarda herhangi bi takılma vs olmuyor gayet akıcı bi şekilde kullanıyorum. Ancak sol taraflarda kullandığım zaman mouse droplanıyor bi...
  13. oaK´

mouse trackwheel imi değiştirmek istiyorum

selamlar bende logitech g 305 mouse var ben bu mouseun track wheel ini metal bi trackwheel ile değişmek istesem nereden temin edebilirim?
  14. oaK´

logitech g305 hakkında

Beyler bende g305 var lila olan modeli sıfır ayarında her şeyi duruyor kutusu ek kablosu vs. Sizce ne kadara satmalıyım? mx master serisinden bir mouse almayı planlıyorum daha komforlu olur hem
  15. oaK´

Çözüldü✓ logitech g305 aralıklı çalışıyor

Selamlar, logitech g305 mouse sahibiyim bugün eve geldim bilgisayarı açtım baktım mouse çalışmıyor, logitech in uygulamasını açtım etkin değil diyor, arada kendine geliyor sonra gidiyor vs anlamadım nedir bu sorunun çözümü :(
  16. oaK´

349 tl ye logitech g305 alınır mı?

arkadaşlar şuan fiyatı bu şekilde alayımmı daha düşer mi? geçen gecelerde mediamarktta 297 tl oldu ama param yok diye alamamıştım
  17. oaK´

ikinci el logitech g304 buldum almalı mıyım

şuan kullandıpım logi m100 model farem hakkı rahmetine kavuşmaya yakın olduğu için mouse arıyordum karşıma logitech g 304 çıktı sizce alınır mı? 2. el buldum temiz duruyor, fiyatı 250 tl aliexpressten almış orjinal midir?
  18. oaK´

Steelseries rival 3 wireless vs Logitech g305/304

Hangisini almalıyım?
  19. oaK´

2. el logitech mx master 1 alınır mı?

merhaba olay başlıkta yazdığım, sizce hala alınır mı yoksa sıfır g305 mi almalıyım?
  20. oaK´

amazondan mouse alacağım ama nereden geliyor yazmıyor

öncelikle iyi forumlar logitech g305 almaya karar verdim, fiyat araştırması yaaprken amazondan bu linke denk geldim https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07W6GW9BJ/ref=crt_ewc_title_dp_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM ürün bu, ama sanırım türkiyeden gelmiyor Deutsche Version diyor çünkü...
Top Bottom