Arama sonuçları: *

1. imasa32

Razer Deathadder V2 kenarları soyuldu

Daha alalı 7-8 ay oldu ama kenarı soyulmaya başladı. Garantiye girer mi acaba?
  2. imasa32

Yeni mouse ile eskisi arasında bir fark hissedemedim

Yeni Razer deathadder v2 aldım önceden de rampage smx r9 plus kullanıyordum ama ikisi arasında pek bi fark göremedim. Bu farkı nasıl hissederiz
  3. imasa32

Sizce Razer Deathadder V2 mouse alınır mı?

https://www.gamegaraj.com/urun/razer-deathadder-v2-gaming-mouse/ Bu fiyata başka önerileriniz var mı yoksa alayım mı bunu?
  4. imasa32

Razer Deathadder V2 alınır mı?

500TL bandına bu alınır mı sizce? Yoksa başka önerileriniz var mı?
  5. imasa32

Rival 300S VS Rival 310

Hangi modeli önerirsiniz?
  6. imasa32

SteelSeries Rival 310 alınır mı?

Elim orta-büyük arasında. Bu mousede görünüş olarak iyi gözüküyor rival 710'da benziyor. Sizce alınır mı, CS GO, Valorant gibi oyunlarda üzer mi?
  7. imasa32

400 TL civarı Steelseries önerisi

Şöyle biraz araştırdım da steelseriese alternatif olarak hp omen 600 düşünüyorum fakat ele oturması da benim için önemli ve büyük olsa biraz da iyi olur. Steelseries'de 400 TL civarına alınabilecek en iyi model nedir sizce?
  8. imasa32

HP Omen 600 Büyüklüğü nasıl?

Şu an Rampage SMX R9-Plus modelini kullanıyorum ve bu model elime çok güzel oturuyor ve alıştım artık. Omen 600'ün büyüklüğü nasıl, orta-büyük arası ele sahipler için uygun mudur?
  9. imasa32

HP Omen 600 CS GO için uygun mudur?

3360 sensör var diye okudum zowienin mouselerinde de bu sensörden varmış. CS GO vb. rekabetçi oyunlar için sizce uygun mudur?
  10. imasa32

MAX 100 TL mouse Pad Önerisi

CS'de hızlı hareketlerde elimin altından kaymayacak düzgün bir mouse pad arıyorum. Önerileriniz nedir? Büyük boy olsa daha iyi olur.
  11. imasa32

James Donkey JD900 Fare Altlığı alınır mı?

https://www.incehesap.com/james-donkey-jd900-pro-gaming-mouse-pad-fiyati-37561/ Sizce bu Fare Altlığı nasıldır? Genellikle CS GO, LOL oynuyorum.
Top Bottom