Arama sonuçları: *

1. gokhan.url

Monster Pusat XL İYİ Mİ?

https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-monster-pusat-x-large-oyuncu-fiyati,519775407.html Kullanan var mı boyutu 70x30 fps oyuncusuyum klavyem compact yeterli olur mu? acil cevaplarsanız sevinirim
  2. gokhan.url

60TL XL Mouse pad önerisi

60TL bütçem var genelde fps oyunu oynuyorum mouse u oynattığımda mousepad den sürtünme sesi gelmemesini istiyorum compact bir klavyem var 70x30 yeter mi bilmiyorum ama 90x40 önerirseniz çok daha iyi olur
  3. gokhan.url

HP Omen 600 Yazılımı Hata veriyor

Bu hatayı alıyorum yardım edebilecek var mı?
  4. gokhan.url

MAX 60₺ Mouse Pad önerisi

muhtemelen compact bir klavye kullanacağım klavye ve mouse kadar bir mousepad istiyorum mouse a fps düşük dpi için yeterli alan kalacak şekilde
  5. gokhan.url

HP OMEN 600 ağırlık bölümü açma

Beyler nasıl açılıyor anlayamadım zorlamak istemiyorum kırılır falan yardım edebilir misiniz
  6. gokhan.url

Asus TUF Gaming M3 Sensör?

bu mouse un sensörünü bulamadım bilen/kullanan var mı?
  7. gokhan.url

Corsair harpoon pro rgb küçük mü?

Dün gaming gecesinden 180₺ TL'ye aldım 210₺ den düşmüştü sonra videolara baktığımda biraz küçük durduğunu gördüm elimin boyutu 180mm ye 90mm küçük gelmesinden korkuyorum küçük gelirse iade ederim ama sokağa çıkma yasağı var mouse un acelesi yok bayramda fiyatı daha fazla düşer mi?
  8. gokhan.url

Corsair harpoon pro rgb boyutu

İncehesap gaming gecesinde corsair harpoon pro aldım fakat ürünün küçük gelmesinden korkuyorum boyutu nasıl kullanan var mı? Elim ne küçük ne büyük Tam kapanmada iade işlemleri nasıl oluyor malum dışarı çıkılmıyor nasıl iade edeceğiz
  9. gokhan.url

Rampage SMX-R89 X-PIKE ALINIR MI?

https://www.itopya.com/rampage-smx-r89-x-pike-kablosuz-rgb-gaming-oyuncu-mouse/ İtopya da indirimde kablosuz şarjlı bir mouse alınır mı sizce bana çok uygun geldi gecikme vs var mıdır fps oyunları için
  10. gokhan.url

Mouse pad önerisi...

mouse um gamepower ursa kalın bir mousepad istiyorum klavye ve mouse kadar büyüklükte de olabilir sadece mouse için de olabilir low sensitivity oynuyorum o yüzden büyük kaygan bir şey önerirseniz sevinirim
Top Bottom