Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

Bu ismini bilmediğim ürünü nereden bulabilirim?

Razer Deathadder V3 Pro'nun Hz ini 4000 e çıkaran bu parçanın ismi nedir ve satan yer varsa link atabilir misiniz?
  2. Yavuz Sultan Selim

🖱 ANKET! - Hangi marka/model mouse'u kullanıyorsunuz?

Dostlar forumda en çok tercih edilen ve beğenilen mouse marka ve modellerini merak ediyorum. Hangi marka ve modeli kullandığınızı belirtebilirsiniz! - Razer Deathadder V3 Pro (Siyah) Çok hafif, ergonomisi müthiş, düşük tepkime süresi, tıklama hissiyatı çok iyi ve oturaklı ayrıca kablosuz olması...
  3. Yavuz Sultan Selim

Yardım Mouse'u Ani̇den Çevi̇ri̇nce Gi̇t Gel Yapıyor!

CS oynuyorum ve hiç bu sorunu yaşamamıştım ansızın oldu bu durum. Arkamda veya yanımda rakip varken mouse'u aniden çevirdiğimde 0.5 - 1 sn arası donuyor ve USB çıkar tak sesi geliyor. Bela oldu başıma oyunları zehir etti 1 gündür dostlar. Yardımınıza ihtiyacım var. 1-Aygıt yöneticinden...
  4. Yavuz Sultan Selim

Acil ! Zowie EC-1 veya EC1-C mouse arıyorum ! 2.El / Sıfır

Elinde sıfır veya 2. El Zowie EC-1 veya EC1-C olan bana ulaşabilir. Kesinlikle kutu + yedek skatez + garanti belgesi fatura vs istiyorum. Ve temiz kullanılmış olacak. Hatalı ürün istemiyorum. Satan kişiler bana özelden ulaşabilir. Bütçeyi görüşürüz.
  5. Yavuz Sultan Selim

🔥 Razer Mouse Bungee V3 Kablo Tutucu - 247 ₺

Kaptım bir tane. https://www.akakce.com/kablo-tutucu/en-ucuz-razer-bungee-v3-chroma-rc21-01520100-r3m1-kablo-tutucu-fiyati,1149952618.html https://www.amazon.com.tr/dp/B08GKTP9K8/ref=asc_df_B08GKTP9K81660622400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08GKTP9K8&linkCode=asn
  6. Yavuz Sultan Selim

☆ Razer Deathadder V3 Pro Çıktı!

Razer, dün deathadder serisinin devamı olan Razer Deathadder V3 Pro'nun tanıtım ve reklam videosunu yayınladı. Wireless model. Yeni amiral mouse gibi duruyor şimdiden. Ben beğendim. Acaba Superlight'ın tahtını alabilir mi? Fiyatı ise Türkiye'de ne olur bilemem.
  7. Yavuz Sultan Selim

Teknosadayım, bu mouse'un fiyatı sizce düşermi ileride ?

Beyler Razer dan tutun SteelSeries ve Logiteche kadar tüm profesyonel markalarsan toplam 13 tane mouse denedim ve bu mouse elimi tam kavradı ve pamuk gibi hafif, inanamadım. Harika bir kavrayışı var. Bu beni oyunda harika taşır. Ama fiyat şok etti doğrusu. Bunun fiyatı ne olur acaba veya bunun...
  8. Yavuz Sultan Selim

FPS için büyük el mouse önerisi

Bütçe: 700 TL Dostlar Deathadder V2 gerçekten çok güzel fakat avucumun içinde boşluk kalıyor mouse biraz alçak yapılmış (42.7 mm) Biraz daha yüksek olsa mesela 45 - 46 mm ve uzunluğu 127 mm yerine 132 mm üstü olsa yapboz parçası gibi oturur elime (20 x 10) sağ el tasarımlı ve çok ergonomik bir...
  9. Yavuz Sultan Selim

40 x 30 Kaliteli Mouse Pad Önerisi

Bütçe 140 TL arkadaşlar Deathadder V2 için alacağım ve hardcore FPS oyuncusuyum. Aklımda HP Omenın 36 x 30 pad i var ama küçük mü gelir bilemedim.
  10. Yavuz Sultan Selim

Kocaeli'de olanlar bakabilir mi ? Mouse ile ilgili...

Merhaba Arkadaşlar ben FPS oyuncusuyum (CS:GO hardcore) ve Kocaeli'de profesyonel markaların (Zowie, SteelSeries, Razer vs.) mouselarını deneyebileceğim bir teknoloji yeri varmı ? El ölçüm: 20 x 10 (Palm) - Sağ El Tasarımlı bir mouse arıyorum kesinlikle çok iyi olmasını istiyorum. Bütçe : 800...
  11. Yavuz Sultan Selim

Logitech G502 Hero / Razer Deathadder V2 ?

Arkadaşlar sizce Razer Deathadder V2 mi yoksa Logitech G502 Hero mu ?
  12. Yavuz Sultan Selim

Öneri Asus ROG Gladius II Origin vs Razer Deathadder V2

Arkadaşlar 2 mouse un fiyatıda aynı. Benim elim büyük maalesef. Ve sağ el bilekten oynuyorum. Hangisi sizce daha iyi ve kaliteli ? Linkleri bırakıyorum; https://www.hepsiburada.com/asus-rog-gladius-ii-origin-fps-12000-dpi-orgulu-kablo-oyuncu-mouse-pm-HB00000AL1VG...
  13. Yavuz Sultan Selim

Hangi Mouse ? Asus - Razer - BenQ

Razer Deathadder V2 (Almayı düşündüğüm) BenQ Zowie EC1 Asus ROG Gladius II
  14. Yavuz Sultan Selim

Ekipmanlarım nasıldır ? (Razer, Steelseries vs.)

HARDCORE CS:GO OYUNCUSUYUM HENÜZ ALMADIM AMA YAKIN ZAMANDA ALACAĞIM İÇİN ERKENDEN ARAŞTIRMA YAPIYORUM. Edit: Klavye kararımı bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine Razer Cynosa V2 alacağım. MOUSE = Razer Deathadder V2 (430 ₺) MOUSE PAD = Steelseries QCK Medium (150 ₺) KULAKLIK = Corsair Void Elite...
  15. Yavuz Sultan Selim

Profesyonel MousePad Önerisi (Razer Deathadder V2 Mouse)

Arkadaşlar Hardcore CSGO cuyum bana Razer Deathadder V2 için 40x30 pad gerek. Bütçem 150 TL , kaliteli ve siyah olursa sevinirim.
  16. Yavuz Sultan Selim

Öneri Ekipman listem (4820 ₺)

Canlar Selamun Aleyküm , ileri aylarda stok sorunu sonrası 10.000 ₺ lik bütçe ile kendim toplayacağım veya olur da bir ihtimal Abdullah gardaşımızın çıkaracağı ve bana uyabilecek bir PC sistemim için ekipmanlarımı dün tam 4 saat boyunca A'dan Z'ye tüm ekipmanları araştırarak ve zevkimi dikkate...
  17. Yavuz Sultan Selim

Öneri Asus Gladius II vs Razer Deathadder V2

Merhaba , elim biraz büyüktür ve sağ el kullanıyorum. ASUS vs RAZER
Top Bottom