Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Xrades G502 driver çalışmıyor

Arkadaş almış ucuz diye. Drivere tıklıyor ama usb girişini takım diye ekran geliyor sadece fare takılı olmasına rağmen. Bir de fareyi kullanırken kendi kendine yavaşlıyor.
  2. Enivici Vokke

Uzatma kablosu fareyi yavaşlatır mı?

https://www.amazon.com.tr/Alfais-Erkek-Uzatma-Kablosu-Metre/dp/B07NDYZ8LG/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=3JD64GBXT79GW&keywords=alfais+uzatma+kablosu&qid=1695322144&s=electronics&sprefix=alfais+uzatma+kablosu%2Celectronics%2C110&sr=1-2 Farenin kablosu kısa...
  3. Enivici Vokke

Fare için kablo önerisi

https://www.amazon.com.tr/Kablosuz-T%C4%B1klama-Edilebilir-De%C4%9Fi%C5%9Ftirilebilir-M820DC/dp/B09SG68YC5/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=187Q6ZP0VD0QT&keywords=cooler%2Bmaster%2Bmm720&qid=1692307610&s=electronics&sprefix=cooler%2Bmaster%2Bmm720%2Celectronics%2C141&sr=...
  4. Enivici Vokke

DeLUX M820 DC hakkındaki görüşlerim

Bugün kargodan geldi. 1 saattir oyun oynuyorum. Fareyi ilk elime aldığımda, ''hmm rahatmış'' dedim. Ergonomisi konusunda bir şikayetim farenin çok kısa olması olacak. Fareyi parmak uçlarıyla ''fingertip'' kullanmama rağmen parmak uçlarım farenin en önüne geliyor. Mecbur claw şeklinde tutuyorum...
  5. Enivici Vokke

Çözüldü✓ DeLUX M820 DC Driverini atabilir misiniz?

https://www.deluxworld.com/en-service-12.html?gl=340 Bu sayfaya giriyorum no data! yazıyor. Acaba sizde varsa linkini atablir misiniz? Yanlış yere mi bakıyorum? Şimdi geldi kargodan. Şikayet edeceğim birkaç yönü var başka bir konu açarım da şimdilik şu driverini bi halletsem iyi olur.
  6. Enivici Vokke

80 milyon tıklama ömrü gerçek mi?

Şimdi bende 20 milyonluk omronlu fare vardı, 2 yılda çift tıkladı. 10 milyonluk şu anki farem de 1-1.5 yıl civarı dayandı çift tıklamaya başladı. Ki her gün PC başındayım uzun saatler. Yılda 10 milyon tıklama yapıyorum demek ki. Şimdi 80 milyon tıklama ömrüne sahip bir fare alsam cidden 8 yıl...
  7. Enivici Vokke

DeLUX Fare alanlar, memnun musunuz?

https://www.amazon.com.tr/Kablolu-Kablosuz-Edilebilir-De%C4%9Fi%C5%9Ftirilebilir-M820DC/dp/B09SG6MPGL Bir aralar açılan konulardan görüp sipariş verdiğini söyleyenler oldu. Hakkında çok şikayet olan bir fare ama gene de satın alanlar oldu. Satın alanlar, memnun musunuz? Kullanıyor musunuz?
  8. Enivici Vokke

Fare switchini lehimlemezsem ne olur

Asus rog keris modelinde lehim yok. Lego takar gibi takıp çıkartılıyor. Peki normal bir farede böyle switchi takıp lehimlemezsrm ne olur? Ne farkı var?
  9. Enivici Vokke

Rival 3 fare neden öneriliyor?

Birkaç konuda gördüm de, daha ucuza SteelSeries Prime almak varken (özellikleri de daha iyi) neden Rival 3 öneriliyor? Rival 3, 300 IPS - 35 G. Prime ise 450 IPS - 50 Rival 3 60 milyonluk switch kullanıyorken Prime 100 milyonluk kullanıyor. Arada ciddi bir fark var. Prime çok daha iyi...
  10. Enivici Vokke

Mekanik tuşlu fare alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/coolermaster-mm310-siyah-12000dpi-optik-55gr-ultra-hafif-rgb-gaming-mouse-p-HBCV0000374TCY?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV0000374TCY&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c Benim bildiğim mekanik tuşlar eskide kaldı, artık...
  11. Enivici Vokke

Mouse switch'i sökmek için hangi malzemeler lazım?

Agalar switch değişimi yapmak istiyorum. Lehim pompası illa şart mı? Yoksa lehimle ısıtınca ve biraz bastırınca çıkar mı switch? Bir de linkini attığım ürünler işimi görür mü? Zamanında 100 liraya aldığım fareye 300 liralık masraf yapmak istemiyorum. Kalem lehim makinesi...
  12. Enivici Vokke

Bloody X5 Max alınır mı?

Az önce Gigabyte Aorus M2 sipariş verdim ama keşke şu Bloody'i görmemiş olsaydım. :D Şeytan sipariş ver deyip duruyor. 250 IPS 2.000 HZ 10.000 CPI sensörü, 50 milyon ömürlü switchleri var üstüne üstük paketinden yedek skatez takımı çıkıyor. Hemde sadece 328 TL. :D Sadece hiç bu kadar büyük ve...
  13. Enivici Vokke

Nightsilver Killjoy 3327 sensör mouse 400 TL

3327 sensörü ve 20 milyon tık ömürlü Huano switchleri var. Huano switch hakkında bilgim yok. İtopya'dan kargo dahil 430 TL'ye gigabyte aorus m2 alınabiliyorken (aynı sensör ama switchleri 50 milyon) bunu önermem. Ancak resimden kıyasladıgım kadarıyla sanırım bu daha büyük, Aorus'u küçük bulduğu...
  14. Enivici Vokke

250 IPS kablolu fare 473 TL

Prime üyesiyseniz 400 TL üzeri yurt dışı alışverişleri ücretsiz oluyor. Fare 398 liraydı, satıcıya mesaj atıp 400 lira yaptırdım fiyatı ve gönderi ücretini Amazon karşılıyor artık. 3360 (250 IPS 50 G) sensörü bulunmakta. Açıklama kısmında 10 milyon switch ömrü olduğu yazıyor da umarım yanlışlık...
  15. Enivici Vokke

Kablosuz 400 IPS mouse 500 TL

https://www.amazon.com.tr/Kablolu-Kablosuz-Edilebilir-De%C4%9Fi%C5%9Ftirilebilir-M820DC/dp/B09SG68YC5/ref=sr_1_2?qid=1691614864&refinements=p_4%3ADeLUX&s=computers&sr=1-2&th=1 PAW3355 sensörü var 400 IPS 40 G. Kailh GM 0.8 80 milyon tıklamalı switch olduğu yazıyor. Kapağı değiştirilebiliyor...
  16. Enivici Vokke

3327 sensör veya denk mouse önerisi

Bugün herkesin önerdiği Performax Xatron kargodan geldi. Tuşlarının, scrollunun dandikliğini hiç anlatmayacağım, baş parmağın konulduğu yerde kocaman dağ gibi makro tuşu var. Parmağımı koyacak yer yok öyle havada duruyor parmak. :D İade edeceğim. Parmağımı koyacak yer olsa gene kullanacağım ama...
  17. Enivici Vokke

Fareyi USB 3.0'a takınca ayarları sıfırlanıyor

USB 3.0'a takınca RGB rengini uygulamasından değiştiremiyorum, uygulamayı kapatıp açınca ayarlar değişmiş olarak gözüküyor. Hz ayarı vs. 1000'den 250'ye düşüyor nedense. 2.0'a takınca ayarlar kaydediliyor ve değişmiyor. RGB rengini de değiştirebiliyorum. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir? USB...
  18. Enivici Vokke

mousepadin ışık yeri çıkartılabiliyor mu?

Işık falan istemiyorum ben. İşaretlediğim yer çıkartılabiliyor mu? James Eşek yazan yer. Boşuna rahatsız etmesin.
  19. Enivici Vokke

Logitech garantisi bitmiş farenin switchlerini değiştirir m?

Elimde G102 var, çift tıklamaya başladı. 3-4 yıllık. Kutu, fatura, garanti falan yok. Bulamadım kutusunu. Ücretli de olsa switchleri değiştirirler mi? Sağ tuşu çift tıklamaya başladı. Oyun oynanmıyor bu şekilde.
Top Bottom