Arama sonuçları: *

1. KARMA

180 tl Mouse Önerisi

180 TL ye katar pro buldum bu paraya alınacak daha iyi bir mouse var mı ? https://www.hepsiburada.com/corsair-katar-pro-ch-930c011-eu-12-400-dpi-optik-mouse-p-HBV000018JD38?magaza=Gamers_Arena&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.82.6
  2. KARMA

HP Omen Reactor ve G 402 ile Drag Click Yapılır mı

logitech g402 ile veya omen reactor ile drag click yapabilir miyim sizce hangi mouse daha iyi bir mouse
  3. KARMA

Logitech G402 VS HP Omen Reactor

Sizce bu iki mousedan hangisini almalıyım. claw grip ve fingertip grip tutuşla kullanıyorum fps oynuyucam
  4. KARMA

Rampage Combat Zone Yıkanır mi ?

Rampage Combat Zone Mousepad im var yikasam sorun çıkar mı ve kaç ayda bir yikamaliyim
  5. KARMA

Philips SPK9404 Mouse ile Hangi Click daha iyi Yapılır

Bu mouse ile hangi click daha iyi yapılır Jitter için tuşların yumuşak olması gerek bu mousenin tuşları sert Butterfly için büyük clickler lazım tuşları çok büyük değil 2 parmak zar zor sığıyor Daha basit yapılıcak clickler var mı ?
  6. KARMA

Bu iki mouse aynı mouse mu ?

1. mouse: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hp-2vp02aa-omen-reactor-16000-dpi-gaming-mouse-1190325.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=CjwKCAiAhbeCBhBcEiwAkv2cY8bnWAOBwHqXydVtCtzF-qswAWlYaHLuqFVEDxfvczO3jXWdKUglDxoCBZ8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds 2. mouse...
  7. KARMA

HP Omen Reactor VS SS Rival 3

biliyorum bu konu daha önce açılmıştı ama ben yeniden fikirlerinizi merak ettim Daha çok fps oyunları ve minecraft oynarım sizce hangi mouse alınmalı Fingertip ve claw tutuş şekiilerini kullanıyorum
  8. KARMA

Öneri 200-300 TL Mouse Önerisi

200-300 TL bütçem var ama 300 TL çok güzelse harcarim İsteklerim jitter click yapabiliyim butterfly click yapabiliyim FPS oyunları için daha iyi olsun Şimdiden sağolun 1615672957 Drag click de yapılırsa güzel olur
  9. KARMA

Yardım Philips SPK 9404 tuş basma sorunu YARDIM

Philips SPK 9404 mouse kullanıyorum tek tek basarken soru olmuyor ama mouse ya çok zor dönüyor ve basılı tutuncu çalışmıyor bunu nasıl düzeltebilirim NOT:Mousepad im var
  10. KARMA

40x30 Mouepad tavsiyesi

40x30 50-60 tl mousepad önerisi
  11. KARMA

50 TL Mousepad önerisi

50 TL F/P MOUSEPAD ÖNERİSİ
  12. KARMA

logitech g402 vs steelseries rival 3

Bu mouselardan hangisi fortnite oynamak için doğru seçim olurdu.
  13. KARMA

Logitech G402 vs Steelseries Rival 3

Bu mouselerden hangisi daha iyi ?
  14. KARMA

Ucuz Kaliteli Mousepad önerisi

sorum başlıktaki gibii. ucuz ama kaliteli olursa daha iyi olur.
  15. KARMA

Glorius Model O Alınır Mı

Sorum başlıktaki gibi. Kullanan varsa artıları ve eksileri neler ?
  16. KARMA

kullandığınız mouse tavsiyesi

Kullandığınız mouse yazarsanız çok sevinirim.
  17. KARMA

Qck Heavy Large mi Alınmalı Qck Edge Large mi

Başlıktaki gibi Qck heavy large mi alınmalı Qck edge large mi 1611503318 Ve bir sorum daha olacak Qck hard ın farkı nedir
  18. KARMA

g203 mouse mu alayım yoksa rival 3 mü

Başlıktada gördüğünüz üzere logitech g203 mouse mi alayım yoksa 150 tl daha verip rival 3 mü alayım ?
  19. KARMA

250 TL mouse - mousepad önerisi

Toplam 250 TL bütçem var güzel bir mouse ve mousepad önerirseniz çok sevinirim.
  20. KARMA

200 TL mouse tavsiyesi

Bütçem başlıktaki kadar ama biraz aşabilirim.
Geri