Bug varken şansımı denemek isterim. Sensörü iyi olsun yeter
1699373280
https://www.trendyol.com/razer/orochi-v2-kablosuz-optik-siyah-gaming-mouse-rz01-03730100-r3g1-p-159298270?boutiqueId=61&merchantId=641834
Bunun gibi mesela
1699373335...
Küçük padde algılıyordu sonra klasse clasic'e geçtim hızlı çevirince algılamamaya başladı. Xotran'nın arayüzünde yok ama bildiğim kadarıyla 3327'nin kalibrasyon desteği var. Acaba kalibre etmenin bir yolu var mı?
Arkadaşlar kardeşime Performax xotran almıştım. Şimdi ise kardeşim bana bu soruyu soruyor. Şekli güzel bir mouseun kasasına anakartı ve switchleri aktarmam mümkün mü?
Saçmalığa bakarmısınız? n11'de 114TL ama satın al dedikten sonra kartını girince stok yok diyor. oysa sitede +100 stok gösteriyor. satıcıda gençer gaming. Kendi sitesinde ise 150tl ve stok var. Sadece bir hatamı yoksa daha büyük bir sorun mu var
1. Mouse= G Pro Wireless 1000TL- Orta Tuşu Sorunulu.
Düşüncem: Eğer değişebiliyorsa veya 3D printer ile basılabiliyorsa alınabilir. Daha büyük bir sorunu da olabilir. Teknik bilgisi olmayana önermem ama fiyat çok iyi...
Mouse'um bozulduğu için arkadaşımdan bunu ödünç aldım ancak şu kısım çok rahatsız ediyor. Sanırım alyan* ile sökülüyor ancak bende ondan yok. Başka birşeyle sökmem mümkün mü?