Arama sonuçları: *

1. fosf3ren

Glorious Model 0 wireless

Arkadaşlar model 0 wireless kullanan varmı sizce nasıl alınırı mı veya 900 TL civarında önerebileceğiniz başka mouse varmı (kablosuz) https://www.trendyol.com/glorious/model-o-kablosuz-gaming-mouse-mat-beyaz-p-71621958?boutiqueId=559106&merchantId=107468
  2. fosf3ren

Yardım G903 tuş algılama durması

arkadaşlar g903 lightspped kullanıyorum bugünden beri oyunlarda sprey atarken Mouse sol tuşu algılaması duruyor ve tekrar basana kadar çalışmıyor garantisi yok bir çözümü var mıdır
  3. fosf3ren

mousepad önerisi 100 TL üstü

arkadaşlar mousepad alacamda xl düşünüyorum neler önerebilirsiniz 100 tl üstü çok abartmayın.
  4. fosf3ren

monster pusat v5 dirver görmüyor

monster pusat v5 mouse yazılım cihazı görmüyor cihaz bulunamadı diyor bunun ile ilgili bir bilgisi veya tavsiyesi olan varmı
  5. fosf3ren

g903 skates nerden bulurum

g903 mouseum un skateslerinden birini kuzenim sökmüş nerden bulabilirim yenisini
  6. fosf3ren

Razer Deathadder fanlarına müjde

işte Deathaddercıların beklediği mouse v2 pro wireless mouse geldi bu ürün ile birlikte Blackwidow v3 Pro ve Blackshark v2 Pro da geldi bu 3 efsanein karşımıza wireless bir şekilde çıkması çok gülkemizde ücüzü fiyatlar ile çıkacağı kesin.
  7. fosf3ren

delikli mouse

arkadaşlar bizim burası çok sıcak oluyor ve elim çok terliyor mouse kullanırken ve buda beni rahatsız ediyor sizce bu tarz delkli mouselar sorunmu çözermi
  8. fosf3ren

gaming wireless mouse

arkadaşlar mouselarda veya gaming mouselarda kablo sinirimi bozmaya başladı hani gaming wireless mouse önerir misiniz? ben bunu düşünüyorum kullanıp şikayetleri olan varmdır veya başka önersi olan varmıdır https://www.incehesap.com/steelseries-rival-650-fiyati-44721/?ref=akakce&v=1.95.2
  9. fosf3ren

farede makro kullanarak alt tab atılabilrimi

lütfen konuyu yanlış yerlere çekmiyelim ama makro kullanrak farenin kenarlarinadki tuşuları alt tab gibi sekmeler arasında geçiş yapılabilirmi
Top Bottom