Arama sonuçları: *

1. Ultracı

Ajazz Aj159 PRO / Apex incelemesi ve karşılaştırma

İyi forumlar. Pro olan modeli 1 hafta kullandım ve apexi sadece 1 gün kullandım. Pro olan gerçekten her şeyiyle kusursuzdu benim için ama apex için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. !GÜNCELLEME: Turuncu APEX'im geldi ve malzeme kalitesi kusursuz. Gıcırdama gibi sorunları yok...
  2. Ultracı

300 TL fps oyunları için mousepad önerisi

Arkadaşlar bütçem 300 TL. Valorant gibi fps oyunları oynuyorum. Mousepad önerisi olan var mı.
  3. Ultracı

Deathadder V2 den Logitech G Pro X Superlighte geçmeye değer mi?

Sorum başlıktaki gibi Deathadder V2 den Logitech G Pro X Superlighte geçmeye değer mi? şuan G Pro x şuan 1350 TL fiyatına değer mi?
  4. Ultracı

Deathadder V2 vs Rival 3 Wireless

Elimde şuan kullandığım mouse Razer Deathadder V2. Bu fareyi satıp Rival 3 Wireless almak istiyorum. Çoğunlukla Rekabetçi FPS oyunları oynadığım için gecikme değerleri çok önemli. Sizce Rival 3 Wireless e geçeyim mi? Kablo rahatsız ettiğinden dolayı kablosuza geçmek istiyorum.
  5. Ultracı

Razer Deathadder V2 VS Basilisk V2

Razer Deathadder V2 VS Basilisk V2 sizce hangisi Valorant için daha uygun olur?
  6. Ultracı

HP Omen Reactor Makro

Merhaba. Çok fazla makro kullanan birisi olarak bu mouseyi tercih etmek istiyorum. Ama ne tür makroları var bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
  7. Ultracı

HP Omen Reactor vs Bloody W70 Max

Merhaba. Ben çok sağlam makrolu bir mouse satın almak istiyorum. Bloody marka olanın makrosu çok başarılı. HP Omen Reactor'un makrosu nasıl hiç bilmiyorum. Bu iki mouse arasından seçim yapacak olsanız hangisini seçerdiniz? Sensörün farkını hiç hissetmeyeceğim için pek sorun değil. Önemli olan...
  8. Ultracı

Reddragon M990 Legend vs HP Omen Reactor

Arkadaşlar iki ürünün de linkini bırakıyorum. Sizce hangisi daha iyi? Birisini alacağım. Reddragon olanın ağırlık özelliğine kadar bir çok şeyi var ve sensörü 3360...
Geri