Arama sonuçları: *

1. eyupefe3

Mouse pad önerisi

Güzel mouse pad önerir misiniz masam siyah ekipmanlar aşağıda @ardaaaq
  2. eyupefe3

90x40 MousePad Önerisi

Merhabalar 90x40 uygun fiyatlı güzel desenli beyaz ekipmanlara uyacak bir mouse pad önerebilir misiniz ? Porge veya xrades düşünüyorum.
  3. eyupefe3

100TL AOC M200 Mouse Alınır Mı?

Arkadaşlar aoc m200 mouse 100tlye alınır mı hafif bir mouse istiyorum hafiften kastım rahat flick atabileyim fps oyunları oynuyorum eski mousem çok ağır geliyordu. (rampage smx r22)
  4. eyupefe3

Rampage X Titan Mouse Alınır Mı ?

Arkadaşlar öncelikle selam,100tlye ikinci elden garantili mouse alınır mı ? Hafif mouse arıyorum ve bunu buldum ilk g203 alıcaktım ama maximum 110tl bütçem var (ekstra param güvende 15tl olduğu için) bende 67gr olarak bunu buldum sizce alınır mı ? Fps oyunları oynuyorum.
  5. eyupefe3

120 TL Bütçeye Mouse Önerisi

125 TL bütçem var ikinci el hafif mouse istiyorum oyun için kullanıcam sahibinden olursa maximum 110tl çünkü param güvende 15tl kesiyor ona göre atarsanız sevinirim.
  6. eyupefe3

Beyaz Mousepad Önerisi

55TL Bütçem var vp çekicektim sonra aklıma geldi dedim neden her şeyde kullanabilirken oyuna alayım diye.Masam kahverengi 90x30 boyutunda bu yüzden 70x30 (80x30 varsa daha iyi olur) beyaz bir mousepad istiyorum masam koyu renk olduğu için daha güzel durur.Üstünde böyle gri şekilleri olanlardan...
  7. eyupefe3

300-350 ₺ Kablosuz Mouse Önerisi

300 maximum en extreme şartlarda 350TL'lik kablosuz oyuncu mouse önerebilir misiniz ? Palm tutuyorum şarjlı olursa daha iyi olur.
  8. eyupefe3

90x30 MousePad önerisi

Çok pahalı olmayacak,fazla deseni olmayan 90x30 mouse pad önerilerinizi bekliyorum.
  9. eyupefe3

Daha hafif bir mouse alırsam fırlatıp kırma ihtimalim var mı?

Arkadaşlar öncelikle selam,1-2 ay sonra Glorious Model O mouse almayı düşünüyorum.Sanırım 65-66 gramdı ama şuan kendi kullandığım mouse Rampage Phoenix Smx R22 bu mousede 167 gram.Şimdi ben çok sinirli bir insanım böyle oyun oynuyorum mesela adam kanserlik yapıyor çıldırmaya başlıyorum böyle...
  10. eyupefe3

Glorious Model O Minus Gaming Mouse Fiyatı Düşmüş!

https://www.trendyol.com/glorious/model-o-minus-gaming-mouse-glossy-beyaz-p-39294741?boutiqueId=555478&merchantId=106812&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_t:pla_smart_shopping_y:consumer-electronics_z:bilgisayar-tablet&gclid=Cj0KCQjw3duCBhCAARIsAJeFyPWH4m...
Geri