Arama sonuçları: *

1. HarbiyeliTRe

Yardım Razer deathadder v3 pro vs logitech G Pro Superlight 2

Genelde ergo tarz kullanırım lakin neredeyse 1 yıldır mouse kullanmadım aim ve bilek kısmında sıfırım bir çok mouse kullandım en beğendiğim zowie ec-2c idi lakin kırıldı ve gitti o yüzden bu iki model arasında kaldım sizce hangisini alayım sadece cs go oynuyorum arada basilisk v3 pro da aklıma...
  2. HarbiyeliTRe

Razer Viper Ultimate Ne kadar Satarım?

Arkadaşlar vatandan aldım dacklı versiyondur 14 ay daha garantisi vardır sıfır gibidir çok az kullandım sizce ne kadara satarım aklımdaki fiyat 1300.
  3. HarbiyeliTRe

Razer basilisk x hyperspeed alınır mı?

Csgo için bakıyorum ucuz geldi fiyatı normalde 1000tl ayırırım ama bayağı bütçeme uygun geldi sizce tercih etmelimiyim önerilerinizi bekliyorum.
  4. HarbiyeliTRe

Razer basilisk v3 alınır mı?

Arkadaşlar sizce cs go için bakılır mı çok mu ağırdır yoksa tercihmi edeyim başka alternatif varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
  5. HarbiyeliTRe

SteelSeries Aerox 5 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Daha yeni çıktı bu model, birkaç saat bile olmamıştır. İlk konuyu ben açayim dedim. Sizce bu mouse CS:GO için tercih edilir mi yoksa model D ya da Razer Viper Ultimate V2 mi beklenmeli? İşte size sorum: Sizce ne yapılmalı?
  6. HarbiyeliTRe

FPS için mouse önerisi

Arkadaşlar yoğun olarak CS:GO oynuyorum genelde ergo tercih etmişimdir hafiflik olursa iyi olur. aklımdaki modeller Roccat Pro Air ve model D kablosuz var ama bir arkadaşımız pulsar xlite önermişti oda aklımda alternatif olarak cevaplarınızı bekliyorum bu güne kadar kullandıklarım razer viper...
  7. HarbiyeliTRe

Razer Viper Ultimate ne kadara satarım

Arkadaşlar 1.5 yıl garantisi var nerdeyse hiç kullanmadım bende 2 tane mouse var başka almak için satacağım kutusu faturası var vatandan aldım duckı vardır nekadar satabilirim.
  8. HarbiyeliTRe

Razer Viper Ultimate vs Steelseries Prime

Arkadaşlar razer viper ultimate kullanıcısıyım mouse değiştirmek istiyorum sizce değiştireyim mi steelseries prime ile oynadığım oyun ise cs yorumlarınızı bekliyorum.
  9. HarbiyeliTRe

Hyperx pulsefire haste alınır mı?

Arkadaşlar, çok konu açtım Logitech ile ilgili ama aşırı pahalanmış ve alternatifler arıyorum. Claw ve palm tutuyorum ve CS:GO oynuyorum. Sizce bu fare alınır mı? Bir de Glorious Model O ile steelseries prime var bu 3 arasında hangisi daha iyi?
  10. HarbiyeliTRe

Razer Viper Ultimate alınır mı?

Arkadaşlar, Logitech G PRO X super Light ve SteelSeries Prime kablosuz ile arasında kaldım. Elimin uzunluğu 18 ila 19; tutuş şeklim, tam bilmiyorum. Resim çektim, attım. Hangisini önerirsiniz?
  11. HarbiyeliTRe

SteelSeries Prime kablosuz alınır mı?

Arkadaşlar, Logitech G PRO X super light ile arasında kaldım. Bu mouse beğendim. Önerir misiniz, nasıldır ikisi? Claw ve palm tutuyorum. Cevap verirseniz sevinirim.
  12. HarbiyeliTRe

Logitech G Pro X Superlight Vs Razer Deathadder v2 Pro

Arkadaşlar razer ile logitech arasında kaldım cs go oynuyorum ve önceki kullanmış olduğum mouselar rival 600 g903 ve şuan razer kablolu mouse kablosuz olsun diye değiştiriyorum hangisini önerirsiniz birde rtings diye bir site var orda baktığımda razer için Ağırlık optimizasyonu yok diyor...
  13. HarbiyeliTRe

Razer DeathAdder V2 Pro alınır mı?

CS:GO oynuyorum bu mouse önerir misiniz? Kullanmış olduğum önceki mouseler Rival 600 Razer DeathAdder V2 Logitech G903 bir de yeni görmüş olduğum Logitech G PRO super light mı önerirsiniz yoksa bu mouse mu?
  14. HarbiyeliTRe

Logitech G PRO X superlight alınır mı?

Arkadaşlar CS:GO oynuyorum bu mouse önerir misiniz bir de Vatan da stoklarda yok gözüküyor şu an ne zaman gelir kullanmış olduğum mouseler önceki Rival 600 G903 Razer DeathAdder V2 yani bunları kullanmış biri olarak iyi kötüsüyle bu mouse anlatırsanız sevinirim.
  15. HarbiyeliTRe

Razer Mamba Elite vs Razer Deathadder V2

Arkadaşlar iki mouse da denedim güzel mouseler ama internetten söylemek istemiyorum iki mouse alabileceğim yerler var mı bir de İtopya mağazasında sadece Mamba Elite var alsam bir şey eksilir mi diye soracaktım bir de CS:GO performansı nedir kullanan arkadaşlar söylerse iyi olur.
  16. HarbiyeliTRe

Razer Basilisk V2 alınır mı?

sadece CS:GO oynuyorum önerir misiniz Zowie hakkında Reddit'te çok iyi yorumlar görmedim yani bana öneribileceğiniz sadece FPS oyunları amaclı bir mouse yok mu elimin uuznluğu 18 cm eni ise 11 cm hala karar veremedim.
  17. HarbiyeliTRe

Zowie Ec-2 Alınır mı?

Arkadaşlar her şeyi araştırdım ama size sormak istedim bu farenin beyaz modeli var arasındaki fark nedir kullanan arkadaşlar söylerse daha iyi olur şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
  18. HarbiyeliTRe

Razer Deathadder V2 vs Zoiwe Ec-2

Arkadaşlar herkese merhabalar bu iki mouse arasında kaldım elimin uzunluğu 18 cm eni ise 11 cm hangisini önerirsiniz bu arada sadece CS:GO oynuyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Geri