Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Mousepad önerir misiniz ?

Hyper x haste kablosuz için mouse pad önerir misiniz arkadaşlar lütfen elimde gamepower mouse padi var sanki zorluyor gibi
  2. Beşiktaşlı Reyna

1500 Tl'ye Kadar Mouse Önerisi

Arkadaşlar Razer viper mini nedense tek bassam bile çift click yapıyor bazen 3-4 kere sıkıyor. (sadece valorantta csde yok) Bunun için mouse değiştirmeyi düşünüyorum Bütçe 1500 TL mouse önerir misiniz ?
  3. Beşiktaşlı Reyna

Glorious mouse önerir misiniz ?

Arkadaşlar merhaba günaydın iyi forumlar, Glorious Model O, Model O- veya Viper Mini arasında hangisini önerirsiniz ? Veya bu iki mouse dışında önerdiğiniz mouse var mı ? FPS oyunları Asus tuf M3 boyutundan küçük ve hafif mouse önerisi istiyorum.
  4. Beşiktaşlı Reyna

Mouse seçimi ve öneri

Arkadaşlar Asus tuf M3 mouse kullanıyordum şuan garantiye yolladım. Evde seneler önce 10 TL'ye aldığım mouse'yi buldum ve taktım kullanıyorum. Neyse Valorant'a girdim mouse hükmettiğimi fark ettim ve adamları çok daha iyi vuruyorum çok daha iyi spray atıyorum. M3'ten kat kat küçük ve tutuş...
  5. Beşiktaşlı Reyna

500 TL civarı mouse önerisi

Arkadaşlar asus m3 mouse kullanıyorum hali hazırda fakat tek tık yapam bile oyunlar da 2 defa basıyor bazen seri bağlayıp 3-4 defa basıyor (belki elim küçük geldiği için ben yapıyorumdur anlamadım) A4 Tech boyutlarında mouse önerir misiniz ? Rekabetçi oyunlar için
  6. Beşiktaşlı Reyna

M3 mouse'dan küçük mouse önerisi (Kablosuz Gaming)

Arkadaşlar merhaba Asus TUF Gaming Combo K1&M3 var Mouse elime çok büyük geliyor klavyeyide değiştirmek istiyorum. Kablosuza geçeyim diyorum M3'dan biraz daha küçük kablosuz önerir misiniz ?
  7. Beşiktaşlı Reyna

Rekabetçi oyunları için mouse öneri

Arkadaşlar merhaba, İnca İmg 309 mouse kullanıyorum tek tık bassam bile 3 kere basıyor mouse. Bu nedenle sprey atamıyorum yada one tap atamıyorum. Önereceğiniz mouse var mı elim orta çok büyük değil. Butçe max 300 TL
Top Bottom