Arama sonuçları: *

1. PenguReis

Öneri Logitech G305 Skatez

Logitech G305 mouse kullanıyorum mouse içini açmak isterken skatezleri baya öldürdüm Bayram harçlıklarıyla skatez alacağım ne önerirsiniz? Şuan bunu düşünüyorum:https://wraithesports.com/products/hoverpads-for-g305
  2. PenguReis

Logitech G305 Mod/Switch

Logitech G305 bir mousem var ve sağ tıkı çalışmıyor içini açacağım tornavidam eksik bu ay ayarlamaya çalışacağım içini açmışkende switchlerini değiştirmek istedim çok ses çıkarıyolar akşam evdekileri rahatsız ediyor ne önerirsiniz sessiz switch olarak? switchler için sadece sağ ve sol yeterli
  3. PenguReis

Razer Basilisk X Hyperspeed vs Logitech G305 Lightspeed

Hangisi Alır Arkadaşlar Size Göre Ve Neden ?
  4. PenguReis

Razer Basilisk X HyperSpeed vs Corsair IRONCLAW CH-9317011-EU Hangisi Neden ?

Arkadaşlar Razer Basilisk X Hyperspeed Mouse Almak İstiyordum Hergün Fiyatına Bakıyordum Sitesine Gittim Farklı Mouse Lara Bakayim Dedim Karşıma Corsair IRONCLAW CH-9317011 Adlı Modeli Çıktı (Buradan gidebilirsiniz) Fazla Makro Tuşunun Olması Ve Kablosuz Olması Beni Şaşırttı Hangisini Almalıyım...
  5. PenguReis

Razer Basilisk X Hyperspeed vs SteelSeries Rival 3 Wireless

Arkadaşlar Yeni Bir Kablosuz Mouse Alma Gereksinimi Duyuyorum Elim Orta-Büyük Daha Çok Büyüğe Yakın Bu Mouse Elimde rahat Dururmu Yoksa Pençe Şeklinde Tutmak Zorunda Kalırmıyım, Birde Drag Click/Butterfly Da Bana Sıkıntı Çıkarırmı Kaç Cps Yaparım ? Linkler; SteelSeries...
  6. PenguReis

Öneri Xiaomi HLK4021RT Vs Razer Basilisk X Hyperspeed Vs Corsair Katar Pro Wireless

Hangisi Alır Kablosuz Mouse Larda Drag Click De Hangisi Daha Fazla Cps Sayar Switchleri Daha İyidir (Bu Arada Razer Pilli Xiaomi Değil) Bu Şekilde Karşılaştırabilirmisiniz ?
  7. PenguReis

Öneri Uygun Fiyatlı Kablosuz Oyuncu mouse

Arkadaşlar Bir Kablosuz Mouse Arıyorum Kablosuz Olması Önemli çok Gösterişli Olmasına Gerek Yok Aslında Xiaomi HLK4021RT Mousenu Seçmiştim Ama Fiyatına Zam Gelmiş Doğal Olarak Acaba Bunun Gibi Uygun Fiyatlı Mouse Varmıdır ? Birde Şimdi Corsair Katar Pro Wireless CH-931C011-EU Mouseyi Araştırmaya...
  8. PenguReis

Xiaomi HLK4021RT Drag Click Yapılır mı ?

Arkadaşlar Kablosuz Bir mouse Arıyordum Karşıma Xiaomi HLK4021RT Modeli Geldi Sizce Bu mouse Nasıldır yani Drag Click Yaptığımda Sayar mı ? Benim Şuanki mousemle 15 Cps E kadar Çıkabiliyorum Butterfly la Da 13cps Arasında Dolaşıyorum Bu mouse İle Daha Fazlasını Görebilirmiyim ? (Cps = Click Per...
  9. PenguReis

Öneri Ucuza Makrolu mouse Tavsiyesi

100TL Ye En Azından 1 Makrolu Bir mouse Bilen Varmı ? (ayarlanabilir olursa sevinirim) Eğer Kaliteliyse Bütçeyi Aşabilir Sıkıntı Yok Marka Olarak Aklımdaki Marka : Rampage Logitech
Geri