Arama sonuçları: *

1. Ellie Williams

1500 TL Ekipman Önerisi

1500 TL bütçe ile Klavye fare ve kulaklık önerebilir misiniz?. Klavye ; Çok sessiz bir klavye olması lazım Fare ; Tasarımı güzel ve Fps oyunları için. Kulaklık ; Fps oyunlarında ses kasmak için.
  2. Ellie Williams

Msi Clutch GM30 Nasıl Bir Fare

Merhaba az bir bütçem var maalesef gezinirken GM30 dikkatimi çekti abdullah abide 1 yıl önce fareyi incelemiş önerir misiniz? ? Benim için +'lar Tasarımını çok beğendim, USB'nin ucunda altın kaplama var abdullah abinin eliyle kıyaslarsam elime tam oturucak gibi duruyor ve yazılım. Fare'nin...
  3. Ellie Williams

400-450 tl bandinda fare önerisi

Bana 400-450 tl bandinda tasarimi güzel fare önerebilir misiniz? daha düsük bir fiyatta olabilir
  4. Ellie Williams

Steelseries fare önerisi

Steelseries fare önerebilir misiniz?
  5. Ellie Williams

Aoc gk500 ve rival 310

Aoc gk500 OUTEMU red switch e sahip 50 milyon basım ömrü var rival 310 TrueMove3 optik sensöre sahip 50 milyon tiklama ömrü var iki cihazinda sensörü ve switch i nasil sizce kalitelimi ?
  6. Ellie Williams

TrueMove3 sensör iyi mi?

TrueMove3 sensör sizce nasildir ? Ve Omron mekanik tuş
  7. Ellie Williams

Steelseries rival 3 vs rival 310

Farelerde genelde görüntüye önem veriyorum Ilk basta rival 3 düsünmüstüm 310 tl sonradan rival 310 takildi gözüme 470 tl daha güzel ve ergonomik gibi ama fotolarda biraz sol el için gibi tam anliyamadim rival 310 iyi midir? sizce...
  8. Ellie Williams

Steelseries rival 3 fare

Yeni bir fare almayı düsünüyorum 300 400 tl bandinda rival 3 güzel gözüktü gözüme orta ele sahibim önerir misiniz? yada fare öneriniz varsa bekliyorum genelde rainbow six siege ve yüksek bütçeli oyunlar oyniyacağim
Top Bottom