Arama sonuçları: *

1. Hyper_Dream

mousem kaymıyor (lütfen yardım edin)

everest gx69 Javelin modeli kaymıyor arkadaşlar mousenin altında beyaz bir kağıt vardı onu söktüm o yüzden mi kaymıyor acaba fps oyunlarını oynayamıyorum nerdeyse
  2. Hyper_Dream

Drag click nasıl yapılır

arkadaşlar soru başlıkta ve video atmazsanız sevinirim baya video izledim ve hala yapamıyorum (yapıyorum ama cps artmıyor çözümü nedir) 1621579535 konuyu nereye açacağımı bulamadım
  3. Hyper_Dream

Everest gx69 javelin kullananlar çok acil bakabilirmi

arkadaşlar makro ayarlarını nasıl yapıcam @AydinSahin @AydinSahin 1621523234 @AydinSahin @AydinSahin @AydinSahin
  4. Hyper_Dream

GameNote ms814 mouseda drag click yapılır mı?

arkadaşlar soru başlıkta yapılırsa kaç cps alırım lütfen söyleyin @AydinSahin @AydinSahin
  5. Hyper_Dream

100 TL MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar bayram harçlığımı aldım. Fiyatim 100 lira belki belki 10 lira çıkabilirim. Acil mouse önerisi alabilirmiyim
  6. Hyper_Dream

100 TL MOUSE ÖNERİSİ

bu konuyu birçok kez açtım özür diliyorum fiyatım max 100 tl ne önerirsiniz (sonoyuncu gibi oyunlar oynuyorum) (göksel kırcanın youtube kanalında en ucuz drag click mouse si diye bişey vardı o mouse olur mu) mouse adı everest gx69
  7. Hyper_Dream

Bu mouse a uygun mousepad

Arkadaşlar alacağım mouse everest gx69 modeli alacağım onun için mousepad onerisi istiyorum fiyatım max 25
  8. Hyper_Dream

100 TL MOUSE ÖNERİSİ

fiyatım 100 tl belki 10 lira aşabilirim önerilerinizi bekliyorum
  9. Hyper_Dream

100 TL'ye Fare Önerisi?

Fiyatım max 100 tl belki 10 tl arttırabilirim bugün alicaz lutfen önerin acil
  10. Hyper_Dream

Yardım Everest gx69 alınır mı

Bu mouse alınır mi ya da bu fiyata HEBSİBURADADAN baska ne onerebilirsiniz
  11. Hyper_Dream

150 Tl mouse önerisi

Fiyatim max 150 TL bu butcede alinabilecek mouse nelerdir (Hepsiburada olmasi benim icin önemlidir)
  12. Hyper_Dream

Yardım KATAR PROYA UYGUN MOUSEPAD

fiyatım max 20 belki 2-3 lira çıkabilirim (hepsiburada dan)
  13. Hyper_Dream

Öneri Hepsiburada 250 TL Mouse Önerisi

@Mert Özkaya arkadaşımın yaptığı konuda 200 tl ve üzeri alışverişe 50 tl indirim bende o fırsattan yararlanıcam bana hepsiburada dan nasıl bir mouse önerebilirsiniz konu:
  14. Hyper_Dream

Yardım Minecraft için mouse önerisi

Bütçem max 200 tl drag click mouse onerisi istiyorum godbridge yapacagim o yuzden
  15. Hyper_Dream

200 tl mouse önerisi

bu konuyu çok kez açtım ama hala cevabımı alamadım 200 tl ye hangi mouse öneririsiniz (katar pro ve omen 600 önermeyiniz çünkü hep bunlar önerildi)
  16. Hyper_Dream

DA FORUM MOUSE MARKASINI SÖYLÜYOR

Donanım arşivi forum Mouse markasını söylüyor
  17. Hyper_Dream

200 tl Mouse önerisi

200 tl mouse onerir misiniz Bide hp omen 600 da sonoyuncu gibi oyunlarda nasil makro atamasi yapacağım
  18. Hyper_Dream

Öneri 200 TL MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar bayram harçlığı Alicam 200 lira. Hangi mouse almalıyım bu fiyata Oynadığım oyunlar Csgo , valorant , sonoyuncu , craftrise
  19. Hyper_Dream

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

bütçem max 350-400 kablosuz mouse istiyorum
  20. Hyper_Dream

ŞARJLI MOUSE ÖNERİSİ

Fiyatim max 350 bana sarjli hangi mouseyi önerirsiniz
Geri