Arama sonuçları: *

1. J4rvisM

Rog pugio 2 Silent switch takma problemi

Arkadaşlar elimde Rog pugio 2 var, kailh silent switchleri takmak istiyorum. Daha önce Huano Blue Shell Pink Dot ve Kailh GM8.0 takarken bir sorun yaşamadım. Ama bu seferki sokete sığmıyor galiba ? Nasıl bir yol izleyebilirim ? İnternette biri taktığını yazmış. Switcleri nasıl takabilirim ...
  2. J4rvisM

Asus teknik servis (rog pugio 2) son durum

Arkadaşlar geçen hafta pazartesi asus rog pugio 2 wirelless cihazımı penta teknoloji servisine yolladım garantisi devam ediyor herneyse bugün siteden baktığımda RMA / DEGISIME ALINDI yazısını gördüm ne anlama geliyor bu mouse un başına gelen: yanlışlıkla üzerine pepsi döktüm tuşları vs...
  3. J4rvisM

Rog Pugio 2 yi nasıl temizlerim

arkadaşlar 2 gün önce yanlışlıkla mouse un üstüne pepsi döktüm sol tık gayet iyi ama mouse tekerleği ve sağ tık etkilenmiş galiba daha sert vs basmak gerekiyor ve tıklama hissayıtı hissetmiyorum hava üfleyince 3-4 dakikalığına düzeliyor ne yapmalıyım sökeyimmi mouse u ? nasıl temizleyebilirim...
  4. J4rvisM

Max 400tl ye klavye önerisi

Arkadaşlar maksimum 350 tl ye ne önerirsiniz duruma göre 400 e çıkabilirim Membran olmalı Numlock tuşları olmak zorunda değil olsa iyi olur Bilek desteği varsa güzel olur Mekanik tavsiyeside verebilirsiniz Şimdiden teşekkürler
  5. J4rvisM

Asus Rog pugio 2 laglanma sorunu

Arkadaşlar asus rog pugio 2 im var ilk aldığımda hiçbir sorun yoktu armoury crate vs çalışıyordu birgün güncelleme geldi yaptıktan sonra mouse da laglanmalar başladı armoury crate çalışmamaya başladı mouse a basıyorum yükleniyor ekranında kalıyor sonra zaman aşımı yiyor mouse un ışıklarını vs...
  6. J4rvisM

Armoury Create çalışmıyor delirmek üzereyim

ilk aldığımda çalışıyordu mouse un dpi ayarını vs yapmıştım şuan sürekli bu ekran da kalıyor mouse um asus rog pugio 2 en son format atacağım her şeyi kaldırdım tekrar kurdum ama yok çalışmıyor sürekli bu ekranda kalıyor ne yapmam lazım
  7. J4rvisM

Razer deathadder V2 mini VS Viper mini

Arkadaşlar 5inde mouse alacağım sizce hangisi viper mini mi v2 mini mi elim 19 cm palm şekilde kullanıyorum
  8. J4rvisM

300tl maximum bütçeye mouse önerisi.

arkadaşlar valorant oynuyorum şuan kullandığım mouse rampage smx-r44 ani flickler de çevirdiğim tarafa değil de azıcık sola gidip aşağıya dönüyor 800dpı 0.3 sensim kısaca beni düşük dpıda üzmeyecek rahatça çevirebileceğim mouse önerisi istiyorum maximum bitçe 300tl şimdiden teşekkürler...
  9. J4rvisM

SteelSeries Rival 3 Wireless mi Razer Basilisk X HyperSpeed mi ?

arkadaşlar sizce bu iki mousedan hangisi alınmalı max 450tl ye mouse da önerebilirsiniz bu ikisinden iyidir diyerek hatta birde kablolu önerisi alabilirmiyim max 450 olacak şekilde...
  10. J4rvisM

700tl mouse önerisi alabilirmiyim

arkadaşlar maximum 700 tl ye oyun için iyi bir mouse önerebilir misiniz?
  11. J4rvisM

50x 40 mouse pad önerisi

arkadaşlar 50x30 yada 50x40 mouse pad önerir misiniz? uygun fiyatlı olursa iyi olur teşekkür ederim şimdiden
  12. J4rvisM

mouse kırıldı garantiye yollayayımmı

rampage smx-r44 marka mousumun sol ön tarafındaki tuşu mousun içine düştü garantisi var 2 hafta sürer diyorlar servis esenyurtta ben üsküdardayım sizce yollayayımmı uğraşayımmı 2 yıllık garantisi duruyor
  13. J4rvisM

Mouse solu kırıldı

Arkadaşlar mousun solundaki tuslardan biri kırıldı dışarı çekebilir miyim içe kaçı yani kirildidan kastım
  14. J4rvisM

rampege smx-r44 makro

aeekadaşlar bu mouse da nasıl makro açarım
Top Bottom