Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Yardım g102 lighsync h.o g.o?

Corsair katar pro xt veya viper mini düşünüyordum fakat 150 tl fiyatı çok uygun geldiği için direk siparişini verdim sizce h.o mu g.o mu ve özel kargolar hafta sonları çalışıyor gün içinde siparişi vermeme rağmen hala hazırlanıyorda (saat 1 gibi verdim siparişi) ne zamana kargolanır gaming gen...
  2. F1nerF1rst

Fps Oyunu Için Mouse Önerisi?

corsair katar pro ya bakıyordum 3 4 gündür sahibindenden 140 tl ye almayı düşünüyorum daha 20 ay garantisi devam etmekte75 tl bende var 75 tl de babamdan almayı planlıyorum bir süre bekleyerek 200 e de çıkabilirim extra bir durum oluşmaz ise valorant cs go felan oynuyorum ne dersiniz katar pro...
  3. F1nerF1rst

Yardım FPS Oyunları İçin Öneri Mouse

Selamlar para biriktirmeye başladım ve yeni bir mouse almak istiyorum fps oyunları için ortalama düşündüğüm bütçemi belirttim az buçuk daha üstüne çıkabilirim duruma göre önerilerinizi link olarak atarsanız çok memnun olurum
  4. F1nerF1rst

Yardım 300 400 arası 0 2.el farketmez wireless mouse

Valorant oynuyorum ve mousemin ömrü dolmaya başladı galiba önceden yapmazdı ama artık çevirirken takılmalar oluyor(2 kere fırlattım sinirden) arkadaşlar pilli değilde şarjlı hem kablolu hem wireless kullanabileceğim mouseler var ise 2.el 0 takıntım yok link olarak atabilir misiniz
Top Bottom