Arama sonuçları: *

1. C

Öneri 300tl civarı mouse önerisi

Arkadaşlar arkadaşım FPS oyunu için mouse arıyor da şöyle orta>büyük boyda mouse önerirseniz çok sevinirim
  2. C

120-130tl bütçeye mouse önerisi

Arkadaşlar çok acil bu bütçede mouse lazım indirim bitmeden alıcam aklıma rampage smr-x44 ve rampage blaze modelleri var sizce bunlar iyi midir bu arada maksimum 5-10tl artabilirim gidip de g102 falan önermeyin bende biliyorjm bütçe arttırıp almayı
  3. C

Rush Archer rm48 mouse nasıldır?

Arkadaşlar dün indirimlerden rush archer mouse sipariş ettim fakat emin olamadım benim için olur mu diye elimin boyutu uzun karışım 22-23 cm civarı sizce güzel bir mouse mudur eğer iptal etmezsem ve iyi bir mouse ise incelemesini yapabilirim 1604986359 @crazyreign @Rennes @keremcnsz24 @EMREG
  4. C

Rampage smr-x44 mü yoksa Rampage SMX-70 Blaze mi?

Arkadaşlar bütçem 120-130tl sizce smr-x44 mü alayım yoksa blaze mi smr-x44 güzel baya izlediğim videoda adam blaze bir tık daha iyi demişti sizce alınır mı? 1604245702 @keremcnsz24 @Fiery @FightForHonor
  5. C

Everest smg20 nasıldır/onun yerine bu bütçede(60) güzel bir mouse önerebilir misiniz

Geçenki sorumda bu mouse u önerdiniz bu mouse u kullanan varmı aranızda önerir misiniz çünkü iyi yorumlar da var kötü yorumlar da
  6. C

80tl ergonomik gaming mouse önerisi

Arkadaşlar İnşallah kendime bu bütçede mouse arıyorum eğer Trendyol paylaş Kazan erken olursa üst bütçeye çıkabilirim ama şuan bu kadar bütçem var bana 80tlye kadar çok aşmayacak şekilde güzel yüzlü bir mouse önerebilir misiniz
  7. C

200tl civarında mouse önerisi

Arkadaşlar şuan kendime mouse bakıyorum marka önemli değil aklımda gamepower sendo mat var başka önereceğiniz başka bir mouse varsa beklerim Max 20tl çıkarım ekstra
  8. C

20tlye rgb mousepad ?!?

dostlar bugün mousepad bakarken bu mousepadi gördüm yorumlar da gayet iyi sizce alınır mı 30x70 düşünüyorum
  9. C

Gamepower icarus mu nightstalker mı

Arkadaşlar benim bütçe 150tl civarı @KaanCK nightstalker kullanıyor bende baktım güzel mouse ama bafır adam gamepower icarus un videosunu çekmiş ve baya iyi mouse nightstalker 140tl icarus 160tl sizce hangisi daha iyi olur benim gönlüm icarustan yana Not:g102 önermeyin sevmiyorum
  10. C

Küçük elli kullanıcılar için mouse önerisi

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bir karışım 20cm avuç için de max13-14cm 4 numara basket topunu tek elle tutamıyorum harbi küçük.Neyse konuya gelecek olursak bütçe 130-140tl rampage gamepower hiç farketmez g102 önermeyin lütfen param olsa onu alırım merak etmeyin önerilerinizi bekliyorum
  11. C

Gamepower Icarus alınır mı

arkadaşlar bu fiyat bandında bir mouse arıyordum ve karşıma bu çıktı.Omron Gaming lere sahip bir mouse 20milyom tıklama ömrü var.Makrosu vs. hoşuma gitti kullanan arkafaş varsa önerir mi bana yada başka bir öneriniz varmı bu fiyat bandına
  12. C

baskılı mousepad önerisi

arkadaşlar merhaba ben steelseries howl edition gibi bir mousepad arıyorum ama ona da o kadar para vermek istemiyorum bana max. 50 TL'ye güzel baskılı (mümkünse csgo yada fortnite yada cod) mousepad önerir misiniz
  13. C

Logitech g300s önerir miydiniz

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu modeli almayı düşündüm forumda da gezerek makro tuşları elime uygunluğu beni cezbetti kullanan arkadaşlar veya çevresinden duyduğu yorumları yazarsanız çok sevinirim
  14. C

maximum 200 TL'ye küçük elli kişiler için mouse

arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu fiyat bandında g300s harici önerebileceğiniz mouse varmı
  15. C

60 TL'ye Mousepad Önerisi Yapar Mısınız?

Arkadaşlar Max 50-60tlye güzel bi mouse lazım kokusu çok önemli değil cuma günü incehesap gaming gecesinde Logitech mousepad vardı öyle takip etmek mantıklı mıdır sizce
  16. C

RAMPAGE FLARE Nasıldır?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi rampage FLARE adlı bir mouse gördüm güzel diyolar genel yorumlar falan o bütçeyi aşmadan güzel bir mouse söyleyebilir misiniz
Top Bottom