Arama sonuçları: *

1. hard rp

Bilgissyar Kapalıyken Mousenin Işığı Yanıyor

Glorious Model O kullanıyorum bilgisayarı kapattım RGB yanmıyor ama click tuşlarına basınca ışık gelip gidiyor, tekerlektede aynı şekilde. Bu normal mi?
  2. hard rp

Asus M3 vs Legion M300S

Hangisi daha iyidir bütcem 450tl Asusa daha yakınım yazılımı vb. Var ve hemen geliyor M300s yazılımı yok Sensörleri nasıldır bilmiyorum ama Everest SGM-x7 kullanıyorum ikisininde sensörü Everest ten daha kalitelidir diye düşünüyorum.
  3. hard rp

450TL Mouse önerisii

450TL bütce ile hangi mouseyi önerirsiniz? Asus M3 nasıldır?
  4. hard rp

100TL'ye idarelik mouse önerir misiniz?

Mousem kırıldı, idarelik mouse önerir misiniz? Tek bulabildiğim bu...
  5. hard rp

250TL Mouse önerir misiniz?

Şuanda Everest SGM-X7 kullanıyorum ama kasayı açtıktan sonra ayağını kırdığım için artık tam oturmuyor ve tıklamak için bastırmam gerekiyor, 250TL civarında ne önerirsiniz? Teşekkürler.
  6. hard rp

200TL bütce ile mouse önerir misiniz?

Everest SGM-X7'yi temizlerken bişeyini kırdım dahada oturmadı, şuan mouseyi kasasız kullanıyorum 200TL bütceye ne önerirsiniz? 1703114775...
  7. hard rp

Büyük mouse önerir misiniz?

Merhaba şuanda Everest SGM-X7 kullanıyorum bunun gibi büyük ve rahat olan bir mouse önerir misiniz? Bütce 300TL (azda olsa artabilir)...
  8. hard rp

Masaüstü bilgisayar için touchpad

Konuyu yanlış açtıysam kusura bakmayın, ETS 2'de vb. touchpad ile oynamak daha eğlenceli oluyor. Masaüstü bilgisayar için uygun fiyatlı touchpadler var mı? Link atabilir misiniz?
Geri