Arama sonuçları: *

1. quejy

Razer Hyper Basilisk X Hareket sensörü bozuldu

Razer Hyper Basilisk X Hareket sensörü bozuldu, 2,5 yıldır falan kullanıyorum garantisi bitik, yaptmak için 700tl para istiyorlar, sizce yaptırayım mı yeni mouse mi alayım sıfır?
  2. quejy

Yardım Razer Basilisk X Mouse Bozuldu

razer basilisk x hyperspeed normal mousepadda kullanırken güzelce bi anda imleç hareket etmemeye başladı titriyor kendi kendine çok yavaş rastgele hareket ediyor. 2-3yıldır kullanıyorum garantisi bitik, garanti 792TL tamir ücreti çıkardı , galiba sensör bozuldu, ne yapmalıyım yardım öneri...
  3. quejy

Gigantus V2 Large alınır mı 381,56TL

hyperx speed mousepadı iade edip bu mousepadı alayım mı hyperx speed modeli çok tırtıklı ve cok kaymıyor
  4. quejy

Amazon bu mousepad iadeyi alır mı

9 Haziran 2023 aldım ürünü yani bayadır kullanıyorum iadeyi kabul ederler mi ona göre iade edip razer alıcam indirimden amazondan 1689034455 249tlye almıstım HyperX FURY S Speed Gaming MousePad L HX-MPFS-S-L
  5. quejy

Bu mouseyi satıp bunu almak mantıklı mı

Razer Basilisk X Hyperspeed Kablosuz Optik Oyuncu Mouse 650 TL civarına satıp yerine 1188 TL'ye RAZER Deathadder V3 RZ01-04640100-R3M1 8K Hz Kablolu Gaming Mouse almak mantıklı mı?
  6. quejy

Öneri Yeni Mouse Önerisi istiyorum

Yeni Mouse Önerisi alabilir miyim? Kablolu/kablosuz farketmez ama kablosuz tercihim Elimdeki razer'i satıcam büyük ihtimalle, yerine ne alabilirim max bütçe 1200
  7. quejy

Yardım hyperx speed mousepad yapışmıyor

amazondan 249TLYE aldım HyperX FURY S Speed Gaming MousePad Large sizce iade mi edeyim yoksa devam mı? yapışmaması beni çok rahatsız etmiyor. iade edersem bütçem max 300TLlik bi mousepad
  8. quejy

HyperX FURY S Speed vs KLASSE PRO

HyperX FURY S Speed indirim'de 500'den 249a düşmüş aldım Klasse pro da 240TL Sizce hangisi daha iyidir ona göre hyperx i iade edip klasse pro alcam arkadaşlar Mousem imzam'da, biraz ağır. FPS Oynuyorum (CS,VALO) Bilgili olan yazarsa sevinirim,önerilere açıgım 1686312751
  9. quejy

Yardım HyperX Fury S Speed Edition L Nasıldır?

500 Tl piyasası, 249tlye indirimle amazondan aldım, araştırdım yorumları vs baya kötü yorum var, uzun süreli kullanan falan varsa yardımcı olabilir mi ona göre iade edicem, iade edersem de steelseries qck L ya da klassenin prosunu alcam bi yardım
  10. quejy

Mousepad önerisi istiyorum

mousepad imin dikişleri falan kalktı 30x40 logitech olan bi de 30 tllik bi mousepad var hiç kaymıyo bu ikisini istemiyorum artık mousem imzam da var, mousepad önerebilir misiniz csgo ve valo oynuyorum bileğimle dirsekten değil, büyük olsun max 250tl bütçe.
  11. quejy

Yardım kablosuz Mouse Bluethoot da takılma

razer basilisk x hyperspeed mousemi usb de kullanıyordum pili çok hızlı bittiği için TP LINK UB400 Bluethoot aparatı aldım mouseyi bağladım bluethoot ile takıla takıla ilerliyor. ne yapmalıyım veya bu normal mi? yardımcı olur msunuz
  12. quejy

Bu Mouse Bluetooth ile pilsiz çalışır mı

Razer Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Oyuncu Mouse'um var pil takıp kullanıyorum kasada bluethoot yok Bluethoot adaptörü alsam mouseyi bluethootla kullansam pile gerek kalır mı
Top Bottom