Arama sonuçları: *

1. A

Mouse hassasiyet dpi ve yenileme hızı ayarı nasıl olmalı

Ajazz aj159 apex aldım. İlk defa oyuncu mouse kullanıyorum. Bir mouse da dpi ayarı var birde oyunda hassasiyet ayarları var. Dpi ayarını en yükseğe çekip oyundan hassasiyet ayarını mı düşürmek daha iyi olur. Yoksa dpi ı en düşüğe getirip oyundan hassasiyeti mi arttırmak lazım. Dpi ayarlamak...
  2. A

Ajazzlardaki MCU olayı ne

Ajazz 159 apex aldım forumda bir tartışma var nordic mcu var yok. Mcu yla ilgili nasıl bir sorun oluyor. Bazıları 8k da kullanınca takılıyor falan yazmış tek sorun oysa 4k da kullanırım 600tl ye kablosuz mouse aldım aynı fiyata daha iyisi yok gibi şuan a4tech saçma bir mouse kullanıyom
  3. A

İdare eder 300tl ye kablosuz mouse önerisi

Bütçemin düşük olduğunu biliyorum ama şuanlık o kadar çıkıyor. Ergonomik bir model bakıyorum. Birde mümkünse harici birkaç tuşu olursa iyi olur simülatör oyunlarında iyi oluyor
  4. A

400dpi lık fark farkedilebilir mi

Arkadaşıma hediye mouse alıcam kendisi oyun oynamıyan birisi normalde mouse bile kullanmıyor touch pad le işini hallediyor, çizim dersi olucak bu sebeple hediye almak istedim. A4tech FB53C veya Fb35 alıcam ikisi arasındaki fark 35C versiyonunda dahili batarya ve 2400dpi sensör var Fb35 modeli...
  5. A

Teknik çizim için mouse önerisi

Kız arkadaşıma teknik çizim dersi için mouse alıcam hediye normalde Logitech pop veya pebble alıcaktım ama rahat değil dediler. Bütçem 400 500Tl civarı kablosuz olması önemli RGB ışık falan gerek yok sade bir şey daha güzel olur
  6. A

Logitech pop veya pebble

Arkadaşıma (kız) hediye mouse alıcam kendisi mühendislik öğrencisi ikinici dönem çizim dersleri olucak mouse a ihtiyacı var linkteki mousların çok şık duruyor ama pek ergonomik rahat durmuyorlar daha önce kullanan oldu mu bunları önerir misiniz...
Top Bottom