Arama sonuçları: *

1. ŞahinBaşaran

Yardım Bu mouse kullanılmış mı?

Media markt üzerinde corsair katar pro 93tl olmuştu bende aldım oem değil bu arada ürün bana bursa'dan gönderildi bugün geldi büyük bir media markt kutusunun içinde korunaklı geldi kısacası ama kutuda bir takım yırtıklıklar var ve jelatin'de tırnaklanmış sanki açılmış gibi kutuyu açtım kutudan 3...
  2. ŞahinBaşaran

James Donkey diye satılan ama James Donkey olmayan ürün

Öncelikle bende tam emin değilim bunu belirterek başlamak istiyorum belki dediğim yanlıştır ama benim bu konu hakkında bir şüphem var ve şüphe tek gerçektir derler ürün rgb bir mousepad jd 450 pronun rgb versiyonu. James Donkey Jd450 Pro James Donkey Jdr450 Jd450 James Donkey'in ilk...
  3. ŞahinBaşaran

Rampage Fury Z Türkiyede!

Rampage Fury Z An İtibari İle gümrükte gümrükten geçtikten sonra tahmini olarak 1 hafta içinde satışta olucak tahmini fiyatı 500 550tl arası bence fiyat ve özelliklerine göre bence gayet güzel rakiplerine görede fiyatı daha ucuz. Özellikleri 68Gr İla 77Gr Arasında Değişen Ağırlık Pmw3335 Sensör...
  4. ŞahinBaşaran

Öneri En Ucuz Pmw3327 Gaming Mouse 139TL

Pek bilinmiyen bir marka fakat kasaları ile tanıdığımız bir marka şu anda piyasada 139tl en ucuz ve bu özelliklere göre fiyatı çok uygun mouse'yi @AydinSahin ile mouse araştırması yaparken bulduk onada teşekkürler. kendisi banlı olduğu için maalesef yazamıyor. Satın Alma...
  5. ŞahinBaşaran

Öneri Uygun Fiyatlı Modüler Mouseler!

1 MF Product Strike 0589 https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-mf-product-strike-0589-rgb-optik-kablolu-fiyati,1004783529.html 2 Rush Topaz Rm84 https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/rush-topaz-rm84-10-000-dpi-rgb-6d-makro-pro-oyuncu-gaming-mouse-teshir_pdp_690837411 3 Rampage Smx...
  6. ŞahinBaşaran

Rampage Fury Z Yolda!

Rampage fury z yolda şu anda gemide ve Türkiye'ye doğru geliyor tahminen temmuz içinde gelmiş olur ve fiyatı 500 550tl arasında olur. ,
  7. ŞahinBaşaran

Rampage Modüler Mouse Çıkarıyor!

Rampage firması modüler bir mouse çıkarıyor aslında mouse aylardır rampagenin sitesinde var ama hala çıkmadı ama yakın zamanlarda çıkıcak diye tahmin ediyorum ürün hakkında sadece bir tane resim var tahmimce 4 adet parçası olucak 2 tanesi sol taraf için yani yan taraflardaki tuşlar olucak 2...
  8. ŞahinBaşaran

Trust Gaming Yeni Mouselerini Duyurdu!

Trust markası yeni gaming mouselerini duyurdu! 2 adet gaming mouse çıkarıcaklar bir tanesi trust gxt 922w ybar diğeri ise trust gxt 131 ranoo bu model ise kablosuz zaten daha önceden trust ranoo vardı bu ise onun yenilenmiş hali rgb falan eklenmiş 100tl altı olursa alınabilir ybar ise everest x...
  9. ŞahinBaşaran

Gamepower Uygun Fiyatlı Mouse Çıkarıyor!

Gamepower yeni bir gaming mouse çıkarıyor adı gamepower kyonjin 6400 dpi olan mouseler genellikle 70 130 arasında oluyor mouse tasarım anlamında bence güzel sunplus 199 adlı sensörü kullanıyor idare eder 10 milyon tıklama ömrüne sahip huano switch kullanıyor daha satışa çıkmadı ama yakın...
  10. ŞahinBaşaran

Yeni Zowie Mouse Sızdırıldı

Zowie markasının yeni mousesi sızdırılmış zowie ec3 bende reddit'te gezinirken gördüm. kore ulusal radyo ajansı tarafından sızdırılmış. Kaynak=https://rra.go.kr/ko/license/A_b_popup.do?app_no=202117210000507596 Konuyu benden önce birisi açmış onun...
  11. ŞahinBaşaran

Öneri Hp Omen 400 Pmw 3360 Değil

Kesin olmamakla birlikte hp omen 400 mouse sanırım pmw3360 değil ortada böyle iddialar var ama bunlara dair bir kaynak göremedim ben kendim araştırayım dedim ve ulaştığım sonuçlar hp sensör hakkında bilgi vermemiş sadece pixart sensör olduğu ve 5000 bin dpi olduğunu ve 20g hızlanmasının olduğunu...
  12. ŞahinBaşaran

Furylevel Fury Z Mouseyi Gösterdi

Furylevel Canlı Yayında Fury Z Mouseyi Gösterdi Mouse Mouse Modiler Olucak Pmw 3335 Sensörü Olucak 3335 en iyi sensörlerden biri kablosuz için geliştirilmiş bir sensör 3389 ile aynı https://clips.twitch.tv/RelievedSassyKoalaOSfrog-CwoGOyWgx9O1XLZe...
  13. ŞahinBaşaran

Öneri Gamepower Markasının Kaldırılan Gaming Ürünleri Spectre, Phantom, Aegis

Gamepower Markasının Eski Ve Yeni Ürünleri Bu Ürünlerin Bazıları Çıkmışdı Bazıları İse Hiç Satışa Sunulmamışdı Peki Bu Ürünler Neden Kaldırıldı Siz Bu Ürünleri Biliyormusunuz Belki Çoğunuz Bilmiyor Gamepower Spectre Gamepower Markasının İlk Gaming Mouse'si Piyasa Fiyatı 50 60TL İdi Mouse...
  14. ŞahinBaşaran

Öneri Ucuz G502 Ve Ucuz Rival 600 Tasarımlı Mouseler 99TL 139TL

G502 139TL (!) https://www.monofiyat.com/mf-product-strike-0588-rgb-kablolu-gaming-mouse-siyah-p-10969 Rival 600 Hemde Modiler (!) https://www.monofiyat.com/mf-product-strike-0589-rgb-kablolu-gaming-mouse-siyah-p-10970 😎
  15. ŞahinBaşaran

Öneri 100 150TL Arası En İyi Sensöre Sahip Gaming Mouseler

100 150TL Arası En İyi Sensöre Sahip Gaming Mouseler Neden Hepsi Pww3325 Derseniz Sanırım 100 150TL Arası En İyi Sensör O Eskiden Pww3327 Sensöre Sahip Mouselerde Vardı Ama Onlar 170 200TL Oldu Artık Sizin Bildiğiniz Pww3325 Veya Daha İyi Sensörlü Bir Mouse Varsa Yazabilirsiniz. 1 Gamepower...
  16. ŞahinBaşaran

James Donkey Yeni Mouse Çıkarttı James Donkey 850R

James Donkey yeni mouse'sini çıkarttı bence güzel ama fiyat bir tık fazla 400tl aynı zaman rgb bir mousepad ve 619 klavyenin yeni versiyonu 619s'i çıkarttılar
  17. ŞahinBaşaran

Stelseries Rival 3 Vs Razer Viper Mini

Sizce Stelseries Rival 3 mü Razer Viper Mini mi Rival 3 220TL Viper Mini 250TL Daha Önce Mamba Elite Kullandığım İçin Stelseries Bir Üründe Kullanmak İstiyorum Ama Viper Minide Dikkatimi Çeken Beğendim Bir Mouse Siz Olsanız Hangisi Alınırdınız Ve Neden?
  18. ŞahinBaşaran

Yardım İngilizce Bilen Biri Bana Yardımcı Olabilirmi?

Merhaba Aliexpress de bir satıcı ile konuşuyorum ama satıcının dedikleri ingilizce Türkçeye çevirince pek bir şey anlaşılmıyor bu konuda bana yardımcı olurmusunuz
  19. ŞahinBaşaran

Trust Gaming den James Donkey 007 ye Rakip Mouse

Arkadaşlar trust yeni bir mouse çıkartıyor bu mousenin parçaları değişebiliyor rgb 10bin dpi sensörü hakkında şu anda bir bilgi yok çünkü mouse daha sisteme yeni eklenmiş mouse daha üretim aşamasında sitede yazdığına göre ağustos ayında çıkacak detaylı bilgi için=...
Top Bottom