Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Aerox 3 yerine alınabilecek mouse

Aerox 3 bozuldu bütçe yok aynı boyutlarda en iyi mouse ne alınabilir?
  2. OdinSonThoR

FURY Z mouse tekerleği algılama hatası

Selamlar az önce fark ettim Valorant oynarken ben silah değiştirmeyi mouseda kullanırım eski alışkanlık Mouse zıplama kullananlar anlar dediğimi 1 çevirme 1 zıplamadır ya o çevirmede yani tekerler ilk hareketinde tepki vermiyor tekrardan yukarı veya aşağı hareket ettirmem gerekiyor. Video...
  3. OdinSonThoR

Steelseries QCK Edge ile QCK+ farklı mı

Mağazaya geldim de amazonda 150 mağazada 350 aynıysa amazondan alacağım
  4. OdinSonThoR

James Donkey JD450 Pro alınır mı?

Aradığım boyutlar 45x45 civarı. 70X30 veya 20x30 gibi boyut istemiyorum 70x30 gereksiz büyük 20x30 çok küçük. 60 tl bütçeye öneriniz var mı? https://www.incehesap.com/james-donkey-jd450-pro-gaming-mouse-pad-fiyati-37560/
  5. OdinSonThoR

Rampage FURY Z alınır mı?

Almayı düşünüyorum. 2-3 hafta daha paramı biriktirip alacağım, kablosuz olduğu için alıyorum ve tasarımına bayıldığım için. Sizce alınır mı? Black friday gibi alacağım
  6. OdinSonThoR

Razer Basilisk X HyperSpeed Alınır mı?

Bayramda nasılsa para topladım hemen bir şey alıp elimden çıkarmak istiyorum SSD alacaktım onu başka işten gelen bir parayla alacağım. Bu mouse alınır mı? Günde 10 saate yakın açık kalacak, pil olayı nasıl olur. Pil özellikle beni o mousetan soğutuyor. Kablolar genel olarak yetmiyor, yeni...
  7. OdinSonThoR

James Donkey JD450 mousepad alınır mı?

Yeni mousepad almak istiyorum James Donkey JD450 ilgimi çekti, fiyatı uygun geldi sizce alınır mı?
  8. OdinSonThoR

Maksimum 90 tl mouse

Arkadaşlar bugün sinirden mouse u kırdım ve şimdi üzülüyorum . :( Maksimum 90 tl elim büyük. Kırılan mouse um SGM X7 düz mouseun logosunun olduğu yere tilt olduğumdan bi tane oturtturdum parmağımı koyduğum yar çıktı scroll çalışmıyor. Acill almam gerek ne önerirsiniz?
  9. OdinSonThoR

Steelseries Rival 3 hakkındaki görüşleriniz nelerdir

Dostlar klasik bim konusu değildir Bu mouse hakkında neler düşünüyorsunuz şahsen ben rival 300s yerini almaya çalıştığını düşünüyorum ama rival 300s çok daha güzel bir mousedu.
  10. OdinSonThoR

Logitech G402 Hyperion Fury 275 TL ye alınır mı ?

Aşırı hoşuma gitti bu model 502 lightspeed denemiştim Boyutları aşırı benzer duruyor Fiyatı uygun geldi muhtemelen elime oturur Mouse kallavi benim elimde fırıncı küreği sizce alınır mı ?
  11. OdinSonThoR

Mouse dpi tuşu sesi kapatıp açıyor

Dostlar mousedaki scrollu yukarı aşağı yaparken de ses alçalıp azalıyor dpi tuşu ise sesi kapatıp açıyor nasıl düzelteceğim
  12. OdinSonThoR

SteelSeries Rival 300s neden piyasada yok

"Biz müneccim miyiz ?" diyenler hiç yazmasın Üretimi mi durdu ? Benim sevdiğim bir mouse du elime de oturuyordu ne oldu bu mouse a
  13. OdinSonThoR

Elime göre mouse önerisi

Fırıncı küreği gibi elim var mouse alacağım nasıl bir mouse almalıyım maksimum bütçe 350 tl Boy:20 En:11
  14. OdinSonThoR

Logitech g203 prodigy vs lightsync hangisi daha iyi

Hangi mouse daha iyi ben Hellian TV ırmak abinin yayınında lightsync kullanıp mouse ı hızlı çevirdiğinde algılamadığını duydum yanlış almış bir arkadaşda lightsync daha iyi diyor
  15. OdinSonThoR

Mouse deneyebileceğim bir yer var mı?

Arkadaşlar mouse elimle denemeden almak istemyorum nerde deneye bilirim vatan fln demeyin özellikle itopya denilen ********* önermeyin denemeye girdim kovdular steelseries razer gibi markaların mouselarını denemek istiyorum nerde deneyebilirim istanbul üsküdarda oturuyorum sizin bildiğiniz bir...
  16. OdinSonThoR

Steelseries rival 300s vs rival 700

fiyatları çok yakın 2 mouse benim arkadaşım rival 300s 200tl ye alıştı sizce hangisi tercih edlmeli
  17. OdinSonThoR

Maksimum 70 TL'ye mouse

Maksimum bu fiyata en iyi oyuncu faresi hangisidir f/p olarak
  18. OdinSonThoR

Razer deatheader niye ucuz

https://www.teknosa.com/razer-deathadder-3500-gaming-mouse-p-125085109?gclid=Cj0KCQjwoaz3BRDnARIsAF1RfLdXb-KxwnhMKZfFm70WYbqmABh9XFOFnFPPFGzzXwzlSbBWl3xyLfMaAl-WEALw_wcB&gclsrc=aw.ds niye bu kadar ucuz deathadder değil mi yoksa razer kraken lite gibi boşa para harcamak için mi yapılmış bi ürün
  19. OdinSonThoR

Rival 300s vs 710 vs 600

Sizce hangisi alınmalı bene minik ekran dışında 300s ve 710 arasında fark yok
Top Bottom