Arama sonuçları: *

1. tsuki

210TL Gaming Mouse Önerisi

arkadaşım için en fazla 210tl mouse arıyorum 10tl bile çıkamazmış bu fiyata değer iyi mouse olur mu bilmem ama önerirseniz sevinirim
  2. tsuki

amazon prime nasıl işliyor

amazon adlı sitede bir ürün buldum fakat kargo ücreti 15 dolar bendede amazon prime var amazon prime kargoyu bedava ve hızlı getiriyor diye biliyorum fakat amazonda bulduğum ürünü amazon prime da bulamıyorum ürünün linki bu...
  3. tsuki

Razer DeathAdder V2 Grip Tape Satılıyor Mu ?

İtopya'dan alacaktım fakat stok bitmiş satan başka bir yer var mı?
  4. tsuki

Inca IMP-018 90x40 Mousepad Alınır Mı

90x40 mousepad almak istiyorum inca kullanan deneyen var mı iyi mi fiyatına değer mi ve inca iyi bir marka mı hiç ismini duymadım https://www.trendyol.com/inca/imp-018-900-400-xxl-mousepad-p-4761364?boutiqueId=559106&merchantId=139368
  5. tsuki

Monster Pusat XL 80x30 vs ınca IMP-018 90x40 mouse pad

Monster Pusat XL mouse pad almak istiyordum fakat 80x30 olması biraz korkuttu FPS oyunlarında fareyi üste doğru götürdüğümde mouse padin dışına çıkmasından korkuyorum (750-800 DPI, Valorant 0.286 sens) sizce incanın mouse padleri kaliteli mi 100TL'ye değer mi - Monster Pusat XL 80x30=...
  6. tsuki

80x30 mousepad küçük gelir mi

Arkadaşlar önceden 70x40 mı 70x30 mu ne bir mouse pad kullanıyordum ama eskidi gibi şimdi de Monster Pusat XL alacağım fakat düşük DPI ve düşük sensivity kullandığım için üste doğru 30 cm olması biraz korkutuyor düşük DPI kullanan biri var mı fareyi yukarı ittirdiğinde bir problem oluyor mu yani...
  7. tsuki

Monster 90x40 mousepad var mı

Mouse pad alacağım Monster Pusat Gaming mouse pad in 90x40 versiyonu var mı?
  8. tsuki

880TL ye değer mi ?

Arkadaşlar merhaba yeni bir bilgisayar alıyorum ve ona göre iyi ekipmanlar toplamak istiyorum 880TL'ye en uygun en iyi bunları buldum önerdiğiniz neredeyse aynı fiyatta bir şey var mı...
  9. tsuki

Deathadder V2 için grip tape var mı ?

Yakın zamanda Razer DeathAdder V2 alacağım İtopya'ya baktım en ucuz 90TL başka sitelerde satılmıyor ve İtopya'daki benim istediğim gibi değil benim istediğim grip tape bazı YouTube videolarında gördüm sağ ve sol taraflarını kaplıyor fakat itopyadakinde yok bildiğiniz bir DeathAdder kavrama bandı...
  10. tsuki

Kavrama Bandı (Grip Tape) Nedir ?

Razer DeathAdder V2 alacağım ve İtopya'da Razer DeathAdder V2 kavrama bandı diye bir şey gördüm ne işe yarıyor bilen var mı? https://www.itopya.com/razer-deathadder-v2-mouse-kavrama-bandi/
  11. tsuki

90x40 mousepad önerisi

Aklımda bu linkteki. https://www.trendyol.com/xrades/space-hyper-90x40-cm-xxl-gamings-oyuncu-mousepad-p-74902275?boutiqueId=61&merchantId=121110 Ve bu linkteki mouse pad i almak var. https://www.qp.com.tr/qp-honeycomb-xl-90x40-mousepad Fakat alttakinin stoğu bitmiş xrades önerir misiniz veya...
  12. tsuki

Razer Deathadder V2 alınır mı ?

Sensei Ten almayı düşünüyordum ama bir anda fiyatı her yerde 450 TL'den 550 TL'ye çıktı bende Razer DeathAdder V2 almaya karar verdim bende Razer DeathAdder 3500 var galiba 2009 yılında çıkmış olan 1 2 yıl önce elime tam oturmuyordu fakat şimdi tam elimi kavrıyor palm şeklinde tutuyorum sizce bu...
  13. tsuki

Oyun için mousepad önerisi

FPS oyunları oynuyorum SteelSeries QCK alacaktım ama fiyatları pahalı geldi bir tek 100 TL'ye QCK mini bulabildim o da çok küçük medium large gibi 100,120 arası iyi mouse pad önerebilir misiniz?
  14. tsuki

HyperX PulseFire surge mi HyperX PulseFire FPS Pro mu ?

Yeni bilgisayar alacağım ve iyi bir mouse istiyorum Valorant CS:GO gibi FPS oyunları oynuyorum forumlarda bu fiyata FPS Pro ve surgenin sensörüne çok iyi dediler ama ağırlığı çok fazla gibi geldi bu fiyatlarda en iyi mouse sizce hangisi FPS oyunları için her mouse önerisine açığım bütçem 300 ve...
  15. tsuki

Rampage MP-22 LED'li Gaming mouse pad alınır mı?

Klavye ve mouseyle birlikte bir mouse pad almak istiyorum sizce attığım linkteki mouse pad nasıl. https://www.trendyol.com/rampage/mp-22-siyah-300-800-3mm-rgb-ledli-gaming-mouse-pad-xl-mouse-pad-tam-boy-p-123852912
  16. tsuki

Logitech G203 vs Rival 3 vs Razer Viper Mini

Valorant, CS gibi oyunlar için mouse arıyorum bu üçü arasında kaldım ilk başta Logitech g203'i alacaktım fakat bazı forumlarda Rival 3'ün sensörü daha iyi dediler Rival 3'ü almaya karar verdiğimde ise Razer Viper Mini'nin sensörü Rival 3'ten daha iyi dediler bende arada kaldım hangisini...
  17. tsuki

200-350 tl mouse önerisi

Yeni mouse almayı düşünüyorum önceden Razer DeathAdder 3500 ve SteelSeries Rival 110 kullandım ama DeathAdder elime büyük geldi bu yüzden Rival 110 boyutunda bir FPS mousesi arıyorum.
  18. tsuki

rival 3 mü Bloody P93 mü

çoğunlukla fps oyunları oynuyorum ve bu iki mouse arasında kararsız kaldım hem minecraftta drag click yapılabilen bir mouse arıyorum o yüzden bloody p93 ü tercih ettim ama fps oyunlarında rival 3 daha iyi gibi geliyor sizce hangisini almalıyım ikiside aynı fiyat
  19. tsuki

rival 3 wireless ile drag click yapılır mı

rival 3 wireless ile drag click yapılır mı
  20. tsuki

300tl ye drag click mouse önerisi

hem fps oyunları için hemde drag click için mouse arıyorum en az 200-250 en fazla da 300 civarı bir drag click mouse bilen varsa yazabilir mi
Geri