Arama sonuçları: *

1. Yusufx

79.62TL'ye mousepad varmı?

ininalde tam tamına 79.62tl var mouse aldım benim diğer mousepad bildiğin gitmiş zaten bu bütceye mousepad varmıdır? indirimde falan belki vardır diye düşündüm.
  2. Yusufx

Yardım Rampage SMX-R21 Alınır mı?

Mouse araştırmalarındayım hepsi buradada 390tl maksimum olma şartıyla bütcede ve aynı zamanda solak olduuğum için mouse bulmakta zorlanıyorum satıcıya solaklar kulanabilir mi diye sorduğumda evet dedi sizce kullanabilir mi ve nasıl bir mouse sizce başka mouse öneriside alabilirim sol el kulanma...
  3. Yusufx

Yardım 390TL Sol el uyumlu Oyuncu Mouse önerisi

Normalde Asus tuf m3 sipariş vermiştim ama sağlaklar için yapıldığını öğrendim ve iade ettirdim ve şuandada bakıyorum hepsi buradaya falan çoğu mouselar sağlaklar için ben soğlağım bana ne önerebilirsiniz bu bütceye hepsi buradada olursa güzel olur 70 tl kupon var umarım iadesini falan yaparlar...
  4. Yusufx

Yardım Asus TUF GAMING M3 Alınır mı ?

Şimdi sipariş vermeyi düşünüyorum sizce alınır mı şu orta tekerliği sonradan bozulur mu kablo sağlamı nasıldır...
  5. Yusufx

Yardım Mouse tekerleği gitti

Mouse yere düştü ve tekerlek biraz daha aşağıya indi ve aşağı yukarı yapılmıyıor artık açtım içini baktım soldaki tekerlek ana tekerleke bağalıda değil bağlımı olması lazım parça falan mı düştü dicem ama yani düşemez kapalı yani alanı baktık yoktu napabilirim ?
  6. Yusufx

Yardım Mousepad sürtmemeye başladı.

Mouse'yi mousepad'e koyunca çok yavaşlıyor hareket etmesi zorlanıyor onun yerine defter kullanıyorum bi caresi varmıdır?
  7. Yusufx

Fare mousepad'de dönmüyor bile

Mousepad'e koyuyorum fareyi haraket bile edemiyor sonra defter kullanayim diyorum onda hareket ediyor ama bazen yavaşlıyor çok yavaş hareket edilmicek dereceye geliyor ama sağda duvara koyduğumda düzgünce hareket ediyor anlamadığım bir şey ya pil mi azaldı yoksa başka sıkıntımı var mouse yeni.
  8. Yusufx

Mouse geç algılıyor sorunu

Mouse çok sert basınca anca algılıyor bunun çözümü varmı?
  9. Yusufx

Yardım Mouse pad nasıl temizlenmeli?

Mouse pad nasıl temizlemeliyim kelem izleri toz falan var. https://www.vatanbilgisayar.com/inca-imp-016-small-gaming-mouse-pad-220x290x3mm.html bu ürün
  10. Yusufx

Mouse yukarı aşağı sorunu.

Mouse yukarı aşağı yapıyorum bazen veya genellikle aşağıya yaptığımda aşağıya ufak bir inip yukarıya çıkıyor aşağıya inmek zorlanıyor.
Top Bottom