Arama sonuçları: *

1. A

Elimde G203 LS var, satıp Viper Mini veya Rival 3 almalı mıyım?

Elimde 2 senedir G203 LS var fakat elime pek oturmuyor gibi hissediyorum. Aslında Rival 3 almak istiyorum fakat sensörü sorun çıkarıyor diyenler var, sizce ne yapmalıyım? *Bu 3 mouse arasından en iyisi hangisi?
  2. A

Rival 3 alınır mı? (veya onun yerine tavsiye)

FPS oyunları oynuyorum. Bir kez internet kafede denedim ve hoşuma gitti. Şu an 300TL gibi bi fiyatı var, sizce alınır mı? Viper Mini veya Deathadder V2 Mini daha iyi diyenler var, siz hangisini tercih edeceğinizi nedenleriyle beraber açıklar mısınız?
  3. A

Büyük mousepad önerisi?

Klavye + Mouse sığacak kadar mousepad almak istiyorum. G102 mouse a sahibim. F/P olsun lütfen.
  4. A

G102 mi G203 mü almalıyım?

Yeni mouse almak istiyorum, bunlar F/P gibi. Herkes çok övüyor diye almak istedim fakat bir an önce gelmesini de isterim. Amazon'da G102 Lightsync modeli var 168TL ve 2 güne getiriyorlar. Teknosa ve MediaMarkt'ta G203 modeli var ve 160TL, ne zaman gelir bilmiyorum. Bu haftasonuna gelmesi çok iyi...
  5. A

Logitech G203 bana uygun mudur?

Fingertip tarzı mouse kullanıyorum, elim de yaklaşık 17cm falan. G203 alırsam rahat eder miyim, yoksa küçük mü gelir?
  6. A

Logitech G102 vs Logitech G203 Hangisini almalıyım?

Arkadaşlar mouse almayı düşünüyorum fakat bu iki mouse arasında kaldım. İkisi de tamamen aynı gözüküyor ve bildiğim kadarıyla özellikleri de aynı. Youtube da bu mouseların karşılaştırmalarını bulamadığım için sizden yardım istiyorum. Ayrıca bu mouselardan almalı mıyım yoksa farklı bir mouse mi...
Geri