Arama sonuçları: *

1. warg

"İşaretçi Hassasiyetini Arttır" Kapatılmalı mı

1600 DPI kullanıyorum ve genellikle Apex, Valorant gibi oyunlar oynuyorum.
  2. warg

4k mouse önerisi kablosuz

Dostlar selamlar, oyun için kablosuz mouse önerir misiniz?
  3. warg

Kablosuz Mouse Önerisi (Bütçem 4k)

Dostlar selamlar, FPS oyunları oynuyorum o yüzden kaliteli bir şey arıyorum. Şarjlı olursa iyi olur, teşekkürler.
  4. warg

SteelSeries Prime+ vs Razer Cobra

Dostlar selamlar, bu iki mouse arasında kaldım fiyat farkı çok önemli değil, almışken iyisini almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  5. warg

Çözüldü✓ 1.000 TL civarı mouse önerisi

Dostlar, kablolu, kablosuz fark etmez. Mouse önerilerinize açığım. Ben Steelseries Rival 3 düşünüyorum. Teşekkürler.
  6. warg

Oyuncu Mouse tavsiyesi (Rival 3 düşünüyorum)

Dostlar selamlar, Başlıkta da belirttiğim gibi oyuncu mouse'u alacağım ve Steelseries Rival 3'te karar verdim ancak almadan önce size de sormak istedim. Mouse'u palm şeklinde tutuyorum Rival 3 hakkında da bilgi/yorum yaparsanız sevinirim. Bütçem max 300 TL. Teşekkürler.
  7. warg

Delikli mouse alınır mı? Ve öneri.

Dostlar selamlar, mouse almaya karar verdim ve almışken iyisini almak istiyorum. Mouse'lara bakarken Steelseries Aerox 3 gördüm. Boyut olarak Rival 3 ile aynı. Daha önce hiç delikli mouse kullanmadım, kullananlar tavsiye ediyor. Hafif olduğu için; hem hızlı, hem elin yorulmuyor, hem de elin...
  8. warg

[Mouse Önerisi] SS Aerox 3 mü G203 mü?

Dostlar selamlar. CS GO, VALORANT, Rust tarzı oyunlar oynuyorum; Oyun performansı bakımından, sensör kalitesi bakımdan hangi mouse'u önerirsiniz? Teşekkürler.
Geri