Arama sonuçları: *

1. Scaredy

Ajaz Aj099 Please connect your device hatası

Başlıkta söylediğim bir durumum var. Mouse'u yaklaşık 10 20 kere kablolu veya kablosuz olmak üzere bağladım. sol + sağ + orta click yaparak yeniden yeniden bağladım fakat bi türlü çözemedim. Programı ajazz'In orjinal sitesinden indirdim aj099 için. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim...
  2. Scaredy

Bloody W70 Max Alınır mı?

Selam, ben eli büyük olan ve daha çok palm grip oynayan bir insanım. Geçen günlerde elimin boyunu bir mouse da ölçmek için bloody w70 kullandım ve elime tam oturdu. Bu mouse vatanda satılsa da internette daha ucuza satılıyor ayrıca CORE 3 ve CORE 4 özellikleri varmış. Şimdi sorum ise ben bu...
  3. Scaredy

350 TL Altında mouse için öneri

Selam. Viper mini ve basilisk x hyperspeed dışında bir mouse arıyorum. Palm grip bir tutuşum var. Bilekten itibaren parmak ucuna kadar 18 cm bir elim ve genişlik olarak ise 7 cm bir elim var. 10 tl daha bütçeyi zorlayıp aşağıdaki Asus u alabilirim fakat elime uyarmi veya ne olur bilemiyorum...
  4. Scaredy

300 ila maksimum 350 TL arası orta büyük el mouse

Selamlar elim 15 cm uzunluğunda 8 cm genişliğinde. Rival 3 - gladius 2 - omen reactor mouse vb. Tüm mouselara baktım fakat bir karar kilamadim. Elime uygun bir mouse onerirmisiniz ?
  5. Scaredy

Fare + klavye önerisi

Merhabalar, Arkadaşımın faresi bozuldu ve yeni bir fare arıyor ama yanında birde klavye istiyor. Bütçesi 250 TL imiş. Yardımcı olabilir misiniz?
Geri