Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Yardım Razer Grip Tape Taktım Pişman Oldum!

Arkadaşlar razer deathadder v2 mini mouseumu grip tapesiz kullanıyordum sonrasında canım sıkıldı bir de ara sıra aimim kayıyordu ve grip tapeleri taktım. Ancak şu an çok pişmanım çünkü grip tape takan kimi görsem soyulmuş. Ve bende şimdi şu durumdan üzülüyorum ; bu grip tapelerin 0ı 300 tl ve...
  2. SucukEkmek

Yardım V2 mini ile zowie s2 takas edilir mi?

Arkadaşlar mousemi takaslamak istiyorum sahibindende bu mouseyi buldum takaslanır mı? Veya hangi modeller ile takaslamalıyım?
  3. SucukEkmek

55 tl gaming mouse alınır mı

4. SucukEkmek

Yardım Razer deathadder v2 mini wraith skatez ile değiştirilmeli mi?

Arkadaşlar kendi skatezlerini Wraith ile değiştirmeli miyim? Ayrıca mousea kutudan çıkan gripleri taktım, sizce griple mi kullanılmalı?
  5. SucukEkmek

Yardım RAZER mouse'uma taktigim Grip tape'ler duzgun olmus mu ?

Arkadaslar hepsini taktim ancak sag tiki takarken 2 kez soktum acaba sıkıntı olur mu ? Bir de genel olarak yapabilmismiyim :D
  6. SucukEkmek

Yardım Razer Deathadder v2 Mini yanında gelen kaydırmazı yapıştırmalı mıyım ?

Arkadaşlar bayadır orjinal haliyle kullanıyorum paketten çıkan kaydırmazları taksam daha mı iyi olur valoda aim alırken aimim bazen kayıyo mouse elimden kaydigi icin
  7. SucukEkmek

Çözüldü✓ 200 TL'ye RAZER DEATHADDER ESSENTIAL alınır mı ?

Arkadaşlar şu anda Deathadder V2 mini kullanmaktayım, sarı sitede 200 tl'ye 2021'de alınmış 4 ay kullanılmış 0 ayarında bir RAZER DEATHADDER ESSENTIAL buldum 200 TL'ye. Al-Sat yapmak için veya o mouseyi kullanıp elimdeki V2 mini'yi satmak istiyorum (V2 mini'yi 189 TL'ye almıştım) sizce alınır mı...
  8. SucukEkmek

Çözüldü✓ RIVAL 3 vs G102 Hangisi Daha iyi?

Arkadaşlarlar sizce hangisi? Bi de bu mouseları en ucuz nereden bulabilirim?
  9. SucukEkmek

Çözüldü✓ GoLite mouse Pad Alınır Mı?

https://www.amazon.com.tr/GoLite-Gaming-Altl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-Koruyucu-MousePad/dp/B09BNDL3KB/ref=zg_bs_computers_1/261-2535224-0477125?pd_rd_i=B09BNDL3KB&psc=1 Arkadaşlar bu mousepad alınır mı?
  10. SucukEkmek

Yardım MSI GM08 MOUSE ALINIR MI?

Alınır mı arkadaşlar?
  11. SucukEkmek

GamePower Kyojin 6400DPI 7 Tuş RGB Optik Gaming Mouse Alınır mı?

Arkadaşlar incehesap'ta GamePower Kyojin 6400DPI 7 Tuş RGB Optik Gaming Mouse bu mouseyi buldum alınır mı veya uygun fiyatlı mouse önerir misiniz? 1656612412 https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10899 bi de redragon markasının bu mosesini buldum sizce hangisi?
Top Bottom