Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Öneri Premium mousepad önerisi

Yüksek sens oyuncusuyum 2400 edpi oynuyorum. Uzun zamandır Viper V3 PRO stock skatez ile Spirit of Aim - Speed kullanıyorum. Stocklar biraz aşınıp kontrol sağladığı için bir sıkıntı yoktu. Dot skatez takınca daha da hızlandığı için ayarlarım gitmiş gibi oldu. Şimdi ESPTiger Snow skatez alacağım...
  2. Matt Murdock

Yardım Viper V3 Pro dot skates sıkıntı yaratır mı?

Stock skates aşındığı için mecburen elimdeki X-Raypad'i kullandım. Sevdiğim bir skates fakat V3 Pro'nun altı delikli olduğu için kullanmıyordum eskileri aşınınca mecbur kaldım. Wraith dışı da bu model için bir skates yok ama orada da stok kalmamış.
  3. Matt Murdock

Lamzu Maya X vs Waizowl OGM Pro V2

En son bu iki mouse arasında kaldım. İzlediğim videolara göre ikisi de premium kutu içeriğine sahip. Waizowl şarjı az gidiyor diyenler var. Sahip olan varsa ne kadar gidiyor söylerse sevinirim çünkü Coating'i çok iyi duruyor. Biraz daha Waizowl'a yatkınım ama Lamzu Maya X de kutu içeriği...
  4. Matt Murdock

Öneri 4000 TL Mouse Önerisi (Palm ve Relaxed)

AJ159 Apex küçük olduğu için sattım maalesef. Viper Ultimate el topuğuma tam oturuyor. Parmakları ise bazen yatırıyorum bazen yatırmıyorum, bu yüzden Relaxed denilebilir. Şu an bana en uygun DeathAdder V3 Pro gibi duruyor ama bu kadar para vermişken 4000hz ve biraz daha hafif olsun da istiyorum...
  5. Matt Murdock

AJ159 Apex Firmware Upgrade yapmayın!! (Yedek mouse varsa yapın)

Başlıkta yazdığım gibi. Eğer upgrade yaparsanız kendi kendine yanlış yükleyip tekrar yüklemenizi istiyor fakat bu işlemi yapana kadar mouse tamam kitleniyor ve çalışmıyor. Hiç bir moda alamıyorsunuz. Başka cihaza taktığınız zaman da çalışmıyor. Başka mouse ile uygulamadan modeli seçmeniz...
  6. Matt Murdock

Mouse silme işlemi yapıyor

Klavyeyle yazarken çift yazıyormuş gibi ses yapıyor ve mouse sol tık bastığımda neye basarsam siliyor. Aygıt yöneticisine girdim ama orada da dokunduğum şeyi direkt siliyor. Acil çözüm lazım. Korkudan dosyalara giremiyorum. Bunu yazarken bile mouse dokunmadan yazıyorum. 1696150878 Klavye'yi...
  7. Matt Murdock

Ninjutso Sora 4K ve Lamzu Atlantis 4K ön sipariş geldi

Pahalılar ama G Pro X ile kıyaslayınca çok iyi. https://wraithesports.com/products/ninjutso-sora-4k-wireless-mouse https://wraithesports.com/products/lamzu-atlantis-og-pro-4k
  8. Matt Murdock

Öneri 700 TL Mousepad önerisi

Şu an en mantıklısı bu gibi duruyor. Ekstra bir öneriniz var mı. https://www.amazon.com.tr/dp/B09SYCNZMJ/ref=twister_B0BXFTGYJ2?_encoding=UTF8&psc=1
  9. Matt Murdock

Öneri Darmoshark M3 - 4K vs VGN Dragonfly F1 Pro + Dongle

Mouse konusu açmıştım fakat bütçeyi biraz daha arttırmaya karar verdim. 4 gün sonra direkt 1700 TL'ye Darmoshark M3 - 4K almak mı yoksa 1 ay daha bekleyip 2650 TL'ye F1 Pro ile birlikte Dongle almak mı ? Darmoshark'ın içinden dongle çıkıyor diye biliyorum. + olarak seçeneklere Delux M800 Pro...
  10. Matt Murdock

Öneri 1500 bütçeli kablosuz mouse önerisi

Tercihen baş parmak destekli varsa iyi olur. Çok anlamıyorum özelliklerinden. Küçük olmazsa da iyi olur.
Geri