Arama sonuçları: *

1. E

Kablosuz mouse önerisi 4.000₺

4.000₺ maksimum bütçem var, illa ucu ucuna kadar kullanmak zorunda değilim. Viper v2 pro almayı düşünüyordum, ama yine de tavsiyelere açığım. Beyaz olursa daha iyi olur. Elim çok büyük değil, enine geniş bi elim var. Viper mini kullanıyordum eskiden, tam oluyordu elime, tutuşum ise, Palm...
  2. E

Asus rog harpe ace vs Viper v2 pro

Viper mini kullanıyorum, wireless mouse geçiş yapacağım. İkisi de şu an top seviye sanırım. Sizce ikisi arasından hangisi tercih edilmeli?
  3. E

Razer Viper v2 Pro vs Razer Deathadder v3 pro vs Ninjutso sora

Selam hocalarım, 3 mouse arasında kaldım. Sora 2.300 TL Viper v2 pro ve deathadder v3 pro 2.500-2.700 TL civarına düşüyor sürekli. Sora - 45 gram Viper v2 pro - 58 gram Deathadder v3 pro - 63 gram Bu fiyat bantlarında farklı wireless mouse önerilerine açığım. GPX superlight düşünmüyorum...
  4. E

Öneri 1.000TL Kablosuz mouse önerisi

Elim orta boyutta, viper mini kullanıyorum. Viper miniye bir tık büyük kaçıyor diyebilirim. Kablosuz arıyorum özellikle
  5. E

Öneri Almayı düşündüğüm klavye mouse kulaklık hakkında düşünceleriniz?

Mouse: RAZER Mou Viper Mini Gaming Mouse 265₺ Klavye: GamePower Ogre Rgb Mavi Switch Mekanik Gaming Klavye 489₺ Kulaklık: GamePower Ogre Rgb Mavi Switch Mekanik Gaming Klavye 820₺ Düşünceleriniz nelerdir? Mousepad i sonradan ekleme yapacağım şu an bir tane mevcut. 1641896745 Arkadaşlar...
Top Bottom