Arama sonuçları: *

1. K

Beyaz klavye ve mousa,pad önerisi

arkadaşlar 50x50 varsa olur 48.40 tercihimdir beyaz klavye ve beyaz mouse ile kullanacağım bütçe max 750 tl yardımcı olursanız sevinirim
  2. K

Temu Ajazz AJ159 PRO BEYAZ

Çoğu Kişi Gibi dünki indirimden yararlanıp aldım ortalama kaç günde gelir?
  3. K

Temu Ajazz Aj159 Pro ne kadar sürede gelir?

Ortalama Ne Zamana Gelir Sizce
  4. K

Çözüldü✓ Monster Laptopda Mouse Kaç Hz Kullanılmalı

Merhaba kardeşime yeni mouse ajazz 159 pro aldık laptopu var monster kaç hzde kullanmalı İ5 12500H RTX 3050 Tİ 32 GB RAM
  5. K

Çözüldü✓ Sizce Mouse Kaç Hzde Kullanılmalı?

Merhaba İ5 12500H RTX 3050 Tİ 32 GB RAM Ajazz aj159 pro mouse aldım fps oyunları oynuyorum kaç hzde oynamalıyım?
  6. K

Çözüldü✓ Ajazz AJ159 PRO Temu Yanlış gelme ihtimali

Dostlar Bildiğiniz Üzere Dün Bir İndirim Mevcuttu 732 TL'ye geldi Neredeyse çoğu kişi aldı benim aldığım satıcının ilanındaki fotoların 2 tanesinde jarj istasyonunda 159Prodaki gibi 8k Değilde 159P yazıyor ama ürün pro gözüküyor link- https://share.temu.com/0ocDcUnMg4A Promu Gelir P modelimi
  7. K

Ajazz 159 Pro Mouse Sıkıntı yaparmı

İşlemcim i5 12500H bir sıkıntı olurmu sizce? 8k kullanabilirmiyim
  8. K

Öneri Kablosuz Mouse önerisi

Kablosuz mouse arıyorum fps oyunları için sağlam olursa sevişnirim yurtiçinden alabileceğim bütçe max 2 k
  9. K

Çözüldü✓ Gaming Kablosuz Mouse önerir misiniz?

Merhaba Gaming Mouse arıyorum bütçem max 2 k önerilerinizi beklerimm:)
  10. K

Öneri Gaming Kablosuz Mouse

Merhaba max 2 k bütçem var kablosuz mouse önerilerinizi bekliyorum
  11. K

Gaming Kablolu Kablosuz Mouse Önerisi

Merhabalar Mouse önerebilir misiniz? max 2000 tl bütçem var kablosuz olması tercihimdir farketmez ama türkiye içinde bulabileceğim bişe olsun sıfır
  12. K

Gaming Kablolu Kablosuz Mouse Önerisi

Merhaba max 2000 bütçem var kablolu kablosuz gaming mouse alacağım valorant csgo oynuyorum önerileirnizi beklerim iyi forumlar
Geri